Βασιλική Ανδρίτσου: Το σχόλιο για τα κιλά της και η… πληρωμένη απάντησή της! (photos)


Τον ωραιότερο ρόλο της ζωής της απολαμβάνει εδώ και λίγους μήνες η Βασιλική Ανδρίτσου, έχοντας αφοσιωθεί στην ανατροφή της νεογέννητης κόρης της. 

Η ηθοποιός μάλιστα, αυτόν τον καιρό διανύει και περίοδο διακοπών, δημιουργώντας αναμνήσεις για το φετινό καλοκαίρι που είναι και το πρώτο με το κοριτσάκι της.

Αμέριμνη και ευτυχισμένη στην παραλία, συχνά ανεβάζει στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Κάτι ανάλογο έπραξε και σήμερα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από την ξαπλώστρα.

Ένα σχόλιο follower της όμως, μάλλον δεν της άρεσε και πολύ (και σε ποιον θα άρεσε άλλωστε) και η ίδια αποφάσισε να απαντήσει καταλλήλως.

Πιο συγκεκριμένα, όταν follower της παρατήρησε κάτι για τα κιλά της, εκείνη έδωσε την… πληρωμένη απάντησή της. «Δίαιτα θες κολλητή» έγραψε ο follower κάτω από τη φωτογραφία ως σχόλιο με την ηθοποιό να απαντά: «Δε θέλω!!! Ευχαριστώ!!! Κάνε εσύ κοπελιά!!!».

Να θυμίσουμε ότι η κωμική ηθοποιός έγινε μαμά στα 46 της χρόνια και τα τελευταία χρόνια είχε αφοσιωθεί στην απόκτηση παιδιού και στο μεγάλωμα της οικογένειάς της με τον σύζυγό της Νίκο Συμεωνίδη. Αυτή η στιγμή ήρθε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η Βασιλική Ανδρίτσου γέννησε το υγιέστατο κοριτσάκι της που άλλαξε για πάντα τη ζωή της ίδιας και του συζύγου της.

Δείτε την παρακάτω gallery με την επίμαχη ανάρτησή της…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ