Πώς είναι σημερα η 13χρονη κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes;


H μονάκριβη κόρη του Tom Cruise και της KatieΗolmes έχει μεγαλώσει πολύ.
Ο Tom Cruise και η Katie Holmes ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood. Βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού τον Απρίλιο του 2005 και έναν χρόνο μετά, στις 16 Απριλίου του 2006 γεννήθηκε η κόρη τους Suri.

H είδηση όπως ήταν αναμενόμενο έκανε το γύρο του διαδικτύου και καθε φωτογραφία της νεογέννητης Suri γινόταν ανάρπαστη.
Λίγους μήνες μετά τη γέννησή της, το δημοφιλές ζευγάρι των ηθοποιών ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας σε μία εντυπωσιακή τελετή στην Ιταλία. Τα χρόνια κυλησαν και η είδηση του χωρισμού τους το 2015, μόλις πεντέμιση χρόνια μετά τον γάμο του, ξάφνιασε πολλούς.
Ο Τομ Cruise και η Katie Holmes ακολούθησαν χωριστούς δρόμους με την γλυκιά ηθοποιό να αναλαμβάνει την κηδεμονία της μικρής Suri.

Σήμερα η Suri Cruise είναι 13 ετών, έχει πλέον μπει στην εφηβεία και έχει ψηλώσει αρκετά. Αναρωτιέστε όμως πώς είναι και σε ποιον μοιάζει; Στο παρακάτω βίντεο ο φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει σε ξέγνοιαστες στιγμές μόνη της ή με τις φίλες της και εμείς τολμούμε να πούμε ότι νεαρη δεσποινίδα έχει χαρακτηριστικά και από τους δύο διάσημους γονείς της.

Η Katie Holmes και η Suri εκτός από μαμά και κόρη, είναι και δύο πολυ καλές φίλες. Περνάνε αρεκτό χρόνο μαζί και οι λίγες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μαζί μας η διάσημη μαμά μέσω Ιnstagram, μαρτυρούν ότι η μία απολαμβάνει την παρέα της άλλης.
Δείτε τις φωτογραφίες της Suri που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της Instagram λογαριαμό η Katie Holmes, στην gallery που ακολουθεί.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ