GNTM τελικός: Μόλις «έσκασε»! Έτσι θα μοιραστούν το μεγάλο έπαθλο οι δυο νικήτριες (Photos)


GNTM τελικός: Είναι επίσημο! Έτσι θα μοιραστεί το έπαθλο ανάμεσα στις δυο νικήτριες, Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Θυμίζουμε τι συνέβη το βράδυ του τελικού.

Το κοινό είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει την παίκτρια που ήθελε να βγει νικήτρια μέσα από την ειδική πλατφόρμα του καναλιού, η οποία όμως όπως και πέρυσι έτσι και φέτος… έπεσε. ο γεγονός πως το σύστημα έπεσε, έφερε την απόλυτη ανατροπή.

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως οι νικήτριες θα είναι δύο (λόγω ισοβαθμίας 112-112, μετά την ψηφοφορία των κριτών) και από τη στιγμή που έπεσε το σύστημα και ο κόσμος δεν ψήφισε, νικήτριες στέφθηκαν και η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Η επίσημη σελίδα του GNTM στο Instagram αναφέρει:

«Μια μεγάλη ανατροπή επιφύλασσε ο τελικός του GNTM 2 καθώς αναδείχτηκαν δύο νικήτριες!
Η Άννα – Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπανκό είναι οι νικήτριες του GNTM 2 αφού ισοβάθμησαν με 112 βαθμούς, μετά τη βαθμολογία των τεσσάρων κριτών!
Άννα – Μαρία και Κάτια θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ ενώ και οι δύο θα κάνουν από ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream, ένα συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο και εξώφυλλο και editorial μόδας στο περιοδικό Madame Figaro.
Συγχαρητήρια!
#GNTMgr #StarChannelTv»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ