«Η οργή»: Ιωσήφ Μαρινάκης: «Ο Λεωνίδας είναι ένα κάθαρμα» (photos)


Καθ» όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής πορείας του ο Ιωσήφ Μαρινάκης έχει κληθεί να υποδυθεί πολλούς αρνητικούς χαρακτήρες.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για τον ρόλο του Λεωνίδα που υποδύεται στην καθημερινή σειρά «Οργή», ενώ αναφέρει τι ήταν αυτό που τον έκανε να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε.

Φέτος, πρωταγωνιστείς στην καθημερινή σειρά «Οργή». Τι ξεχωριστό είχε και απάντησες θετικά;

«Κατ» αρχάς, είχα στα χέρια μου ένα πολύ καλό σενάριο από την Άντα Γκουρμπαλή, μου άρεσε ο ρόλος του Λεωνίδα, και είχα καλή χημεία με τον σκηνοθέτη Σταύρο Ποταμάρη. Από την άλλη, μία κυπριακή παραγωγή έχει το καλό και το κακό ότι μπορείς να δουλέψεις δύο με τρεις ημέρες την εβδομάδα. Ο συνδυασμός των παραπάνω με έκαναν να πω «ναι» στην εν λόγω δουλειά».

Θεωρείς ότι έχει αναβαθμιστεί το επίπεδο των κυπριακών σειρών;

«Τα τελευταία έξι χρόνια, όπου άρχισαν οι ελληνοκυπριακές συμμαχίες, αναβαθμίστηκε το επίπεδο των παραγωγών, αλλά σίγουρα χρήζει και άλλης αναβάθμισης η κατάσταση. Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και για τις ελληνικές παραγωγές. Όλα είναι θέμα μπάτζετ. Παρ» όλα αυτά, υπάρχει προσπάθεια και αγώνας».

Η σειρά σημειώνει άκρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης και στην Ελλάδα. Το περίμενες;

«Να σου πω την αλήθεια, στην αρχή της σεζόν ξεκινήσαμε για να προβάλλεται η σειρά στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αλλά λόγω κάποιων αντιξοοτήτων δεν συνέβη. Όταν έμαθα ότι θα γίνει, τελικά, το καλοκαίρι, μου ήρθε λίγο απότομα. Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Από εκεί και πέρα, περίμενα ότι η σειρά θα πήγαινε το ίδιο καλά, όπως και στον ΑΝΤ1 Κύπρου».

Να τολμήσω να πω ότι με τον ρόλο του Λεωνίδα προστίθεται ακόμη ένας αρνητικός χαρακτήρας στο βιογραφικό σου;

«Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό. Λες να είμαι ο μόνος που τους δέχεται; Ο Λεωνίδας είναι, όντως, ακόμα ένας αρνητικός χαρακτήρας που προστίθεται στο βιογραφικό μου, αλλά αυτός μπαίνει πολύ ψηλά στη λίστα. Είναι ένα κάθαρμα, που δεν διστάζει να κάνει τα πάντα, προκειμένου να ικανοποιήσει το «εγώ» του».

Για τη σύζυγο του, Μαντώ, έχει πραγματικά συναισθήματα;

«Πιστεύω ότι, πολύ κατά βάθος, αγαπάει τη γυναίκα του. Αυτή η αγνή αγάπη, όμως, έχει σκεπαστεί με τόση λάσπη, που δεν φαίνεται. Έχει μπει στον βούρκο και δεν μπορεί να βγει».

Ωστόσο, δεν φαίνεται να προσπαθεί να απεμπλακεί από τις παράνομες υιοθεσίες και το εμπόριο βρεφών. Είναι άπληστος;

«Δεν είναι μόνο το χρήμα που ικανοποιεί το «εγώ» του, αν και είναι η κινητήριος δύναμη του, αλλά και η δύναμη. Αυτή παρακινεί τον Λεωνίδα να κάνει όλα αυτά. Μην ξεχνάς ότι είναι ένας σκοτεινός χαρακτήρας και κάπου του αρέσει όλο αυτό. Μάλιστα, κάποιες δολοφονίες απολαμβάνει όταν τις κάνει», λέει στο my tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ