Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Αποκαλύπτει το λόγο που η Ελένη Καστάνη αποχώρησε από την παράσταση(Photos)


Από τους καλύτερους κωμικούς της γενιάς του, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μετρά πολλές «νίκες» και στη σκηνή και στην τηλεόραση.

Φέτος δε, το κοινό… κλαίει από τα γέλια απολαμβάνοντάς τον να ντύνεται έξοχα… την Πενταγιώτισσα στο ομώνυμο έργο του Μποστ.

Ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος για τη θερμή ανταπόκριση που έχει η δουλειά αλλά και γιατί βρίσκεται στο πλάι του η… οικογένεια του, η Βίκυ Σταυροπούλου και η «κόρη» τους, Δανάη Μπάρκα.

Έχει και χιούμορ και συγκίνηση το έργο…
«Ακριβώς! Και χιούμορ και συγκίνηση και πολιτικό στοχασμό και αγάπη για τους ανθρώπους αλλά κυρίως δύο στοιχεία συχνά αντικρουόμενα στη νεοελληνική συνείδηση: τη λαϊκότητα και τη λογιοσύνη. Μπορεί να πει με λίγα πολλά και να θίξει με τη φαινομενική αλαφράδα του βαθιά ζητήματα του καιρού μας. Είναι ένα εξαιρετικό έργο»

Η περιοδεία σας πηγαίνει πολύ καλά και σας αγκαλιάζει με μεγάλη θέρμη το κοινό, έτσι;
«Συγκινητική θέρμη, θα έλεγα! Νιώθουμε πολύ μεγάλη χαρά που ο κόσμος μας στηρίζει και μας δείχνει πόσο καλά περνάει με την παράσταση μας, που φτιάχτηκε με αγάπη… Είναι δύσκολοι καιροί και πολλές οι παραγωγές που περιοδεύουν ανά την Ελλάδα, αλλά το κοινό μας… υπερψηφίζει ευτυχώς. Και είναι μεγάλη ανταμοιβή αυτή για όλους μας…»

Ξεκινήσατε πρόβες με την Ελένη Καστανή, που αποχώρησε στη διαδρομή και ανέλαβε τον ρόλο της η Βίκυ Σταυροπούλου. Έγινε πολύς ντόρος με όλο αυτό. Υπήρξε ίντριγκα;

«Δεν υπήρξε καμία ίντριγκα. Απαντώ, λοιπόν, για τους υπόλοιπους. Η Ελένη, δέκα ημέρες πριν από την πρεμιέρα μας, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δουλειά για προσωπικούς της λόγους. Ούτε μάλωσε με κανέναν ούτε υπήρξε κάποια ένταση ή κόντρα ή οτιδήποτε άλλο από αυτά που… εφευρίσκουν κάποιοι. Επέλεξε να φύγει, ζήτησε συγγνώμη που το έκανε στο…παρά πέντε κλαίγοντας και… αυτό ήταν! Ευτυχώς μπήκε στις πρόβες η Βίκυ Σταυροπούλου και έτσι δεν τινάχτηκε η δουλειά μας στον αέρα», λέει ο ίδιος στη Real.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ