«8 λέξεις»: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ερωτικό τρίγωνο (photos)


Ένα πολιτικό Θρίλερ με δραματική εξέλιξη και μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης, γεμάτης διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις, βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας καθημερινής σειράς «8 λέξεις», που Θα προβληθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ.

Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου παρουσιάζουν τη νέα πρόταση τους με τίτλο «8 λέξεις», στην οποία κάθε ήρωας καλείται να κάνει μία καινούργια επιλογή, να βγάλει τη μάσκα και να δείξει το αληθινό του πρόσωπο.

Σε κάθε απρόσμενη στροφή της ζωής του θα του ζητείται να ερμηνεύσει τις «8 λέξεις», που είναι και το «κλειδί» αυτής της περιπέτειας. Μάλιστα, δεσμοί αίματος δοκιμάζονται σε ακραίες συνθήκες και πρόσωπα προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους, ενώ ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμα του είναι μόνο η αρχή της ιστορίας…

Οι σχέσεις, λοιπόν, που δοκιμάζονται και θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα είναι αυτή του Οδυσσέα (Αντρέας Γεωργίου) και του Μιχαήλ Καλλέργη (Ιάσονας Παπαματθαίου), αλλά και των δύο αντρών με την Ηλιάνα Αρώνη (Ειρήνη Καραγιώργη).

Γνωρίστε τους ήρωες της σειράς στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ