Ανατροπή στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού Βρετανίδας στην Κύπρο.


Τα πάνω κάτω ήρθαν σήμερα το πρωί στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού που είχε καταγγείλει ότι υπέστη 19χρονη Βρετανίδα στην Αγία Νάπα από 7 νεαρούς ισραηλινούς!

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, η Αστυνομία συνέλαβε νωρίς το πρωί την 19χρονη Βρετανίδα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου. Η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη της 19χρονης αφότου έλαβε τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων αλλά και των επιστημονικών εξετάσεων. Η νεαρή ομολόγησε ότι η συνεύρεση με τους νεαρούς έγινε με τη θέλησή της και αφού προηγουμένως συνεννοήθηκαν. Ομολόγησε ότι η ίδια τους προσκάλεσε και αντιλήφθηκε ότι κάποιοι την κινηματογραφούσαν ένιωσε θιγμένη και θυμωμένη και έκανε την σχετική καταγγελία. Τις επόμενες ώρες οι νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν στην ΑΔΕ Αμμοχώστου όπου και θα αφεθούν ελεύθεροι.

Την Δευτέρα η 19χρονη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για την εκδίκαση της υπόθεσης με το αδίκημα της πρόκλησης δημόσιας βλάβης. Σοκ στην Κύπρο μετά την καταγγελία ομαδικού βιασμού 19χρονης από 12 Iσραηλινούς

Ο δικηγόρος Nir Yaslovitzh σε δηλώσεις του σε Ισραηλινά Μέσα ανέφερε, «όπως σας είχα πει δεν έγινε βιασμός. Οι νεαροί που βρίσκονταν για διακοπές στην Αγία Νάπα έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη. Σήμερα θα επιστρέψουν στο σπίτι τους και στις οικογένειές τους. Η κυπριακή Αστυνομία έφερε εις πέρας την έρευνα της υπόθεσης, με πολύ επαγγελματισμό».

Με πανηγυρισμούς γίνεται η υποδοχή των νεαρών οι οποίοι αναμένεται να φθάσουν στην ΑΔΕ Αμμοχώστου για να αφεθούν και επίσημα ελεύθεροι. Ήδη στο χώρο έφθασαν από νωρίς εκπρόσωποι των Ισραηλινών Μέσων αλλά και συγγενικά πρόσωπα των νεαρών που είχαν φτάσει από την πρώτη μέρα στην Κύπρο.

πηγή: SigmaLive

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ