Η Τρικαλιώτη στο gossip-tv: Αυτά είναι τα πράγματα που δεν ξέρουμε για εκείνη-Τι μας έκανε εντύπωση;


H Πέγκυ Τρικαλιώτη μίλησε στο gossip-tv.gr και ήταν ευδιάθετη και αποκαλυπτική.

Η δημοφιλής ηθοποιός παίζει στην αρχαία τραγωδία «Προμηθέας Δεσμώτης», η οποία μάλιστα θα παρουσιαστεί στην Επίδαυρο στις 9 & 10 Αυγούστου, ενώ τον ομώνυμο ρόλο θα έχει η διεθνούς φήμης και ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Kathryn Hunter.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη ενσαρκώνει την Ιώ, τη μοναδική θνητή παρουσία του έργου και η χαρά της για τη συμμετοχή της είναι μεγάλη. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, καθώς έχει παίξει σε παραστάσεις στο παρελθόν, και μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έχει μεγάλο ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό να παίζει στην Επίδαυρο.

Εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός και με σημαντικές επιτυχίες στο βιογραφικό της η Πέγκυ Τρικαλιώτη έχει ενσαρκώσει μοναδικά και τον ρόλο της μητέρας, αφού έχει αποκτήσει μια κόρη –τη Φραντζέσκα– με τον Θανάση Δόση.

Η Πέγκυ μίλησε με πολύ γλυκύτητα για την μικρή της, ενώ μας αποκάλυψε ότι δεν έχει βρεθεί στο θέατρο να την παρακολουθήσει και τώρα θα συμβεί αυτό για πρώτη φορά.

Εκείνη κι ο σύντροφός της είναι μαζί περίπου οχτώ χρόνια, ωστόσο δεν έχουν τελέσει το μυστήριο του γάμου.

Η ηθοποιός μας αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δεν το έχουν τολμήσει και μας είπε αν σκέφτεται να συμβεί στο μέλλον.

Θα υποκύψουν άραγε στην επιθυμία της κόρης τους;

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας τη ρωτήσαμε να μας πει τι δεν ξέρουμε για εκείνη και δεν δίστασε να μας εξομολογηθεί πράγματα άγνωστα σε εμάς μέχρι τώρα που μας εξέπληξαν…

Στο ακόλουθο βίντεο όσα μας αποκάλυψε η Πέγκυ Τρικαλιώτη αποκλειστικά…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ