Ιωσήφ Μαρινάκης: «Είναι επιλογή μου να απέχω τέσσερα χρόνια από το θέατρο» (Photos)

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης παραδέχεται ότι είναι «αλκοολικός» με τη δουλειά του και ότι ασχολείται με αυτή από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ τονίζει ότι απέχει από το θέατρο από δική του επιλογή καθώς δεν του έχει παρουσιαστεί κάτι αξιόλογο.

-Πόσα χρόνια πηγαινοέρχεσαι στην Κύπρο;
«Στην Κύπρο πηγαινοέρχομαι γύρω στα 4 χρόνια. Όταν κατεβαίνω για τα γυρίσματα, δεν έχω χρόνο ούτε για ύπνο, είναι 12ωρα, μπορεί και 14 ώρες, κι εξαντλητικά, έπειτα γυρίζω στο ξενοδοχείο για να διαβάσω το ρόλο για την επόμενη μέρα. Δεν φτάνουν οι ώρες της ημέρας».

-Από το θέατρο απέχεις, γιατί;
«Στο θέατρο απέχω τα τελευταία 4 χρόνια από επιλογή. Δεν μου έχει παρουσιαστεί κάτι το ενδιαφέρον, το αξιόλογο, θεωρώ, πλέον, ότι για να κάνω θέατρο, θα ήταν κάτι το οποίο θα με γεμίζει πάρα πολύ, να αξίζει τον κόπο να κουραστώ περισσότερο γι’ αυτό, γιατί έχω τα γυρίσματα στην Κύπρο, τα οποία είναι πολύ κουραστικά. Ασχολούμαι αρκετά και με τη δουλειά με τα ρούχα, η οποία με έχει απορροφήσει αρκετά. Αναφέρομαι στα 4 καταστήματα που έχουμε και τα δύο e-shop, γιατί κάναμε κι άλλη εταιρεία. Είμαστε 25 άτομα, ενώ τις ώρες που δεν είμαι στο γύρισμα βρίσκομαι στην εταιρεία».

– Είσαι «αλκοολικός» με τη δουλειά…
«Ναι, είμαι, δεν σταματώ με τίποτα, δεν μπορώ να κάτσω στο σπίτι, φεύγω το πρωί και γυρίζω στις 12 το βράδυ».

– Η σύζυγός σου το δέχεται αυτό;
«Είμαστε μαζί στην εταιρεία, αν ήταν αλλιώς, δεν θα το έκανα. Πλέον είναι και η Χρύσα μαζί μου, καθώς ήμουν μαζί με τον αδελφό της και τώρα είναι οικογενειακή υπόθεση. Με τη Χρύσα είμαστε συνέχεια μαζί, όλες τις ώρες της ημέρας, απλώς προσπαθούμε να κρατάμε αποστάσεις για να μην είμαστε συνέχεια μαζί, το παλεύουμε. Τα γραφεία μας είναι μακριά και οι ευθύνες που έχει αναλάβει ο καθένας είναι διαφορετικές τελείως. Προσπαθούμε να μην μπλέκουμε το ένα με το άλλο. Φροντίζουμε να μην μπλεκόμαστε μεταξύ μας στη δουλειά, γιατί κάποια στιγμή αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ