Πρόσωπο-έκπληξη στο GNTM: Δεν φαντάζεστε ποια θα δούμε στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι


Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model έχουν ξεκινήσει, οι auditions έχουν γίνει και ένα πρόσωπο έκπληξη αναμένεται να εισβάλει στο ριάλιτι μόδας και η τηλεθέαση θα «χτυπήσει κόκκινο»!

Πυρετώδεις είναι οι εξελίξεις για τη νέα σεζόν του διάσημου ριάλιτι, καθώς οι κριτές Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός βρέθηκαν σε διάφορα μέρη για τις auditions με τις κοπέλες που θέλουν να πάρουν μέρος στο παιχνίδι.

Το δημοφιλές πρόγραμμα να βγαίνει στον αέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου, ωστόσο οι 25 φιναλίστ έχουν ήδη επιλεγεί και έχουν μετακομίσει στο άνετο και πολυτελέστατο σπίτι του «GΝΤΜ».

Αυτό σημαίνει ότι τα γυρίσματα βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, ενώ έχουν γίνει και αποχωρήσεις.

Η μέχρι πρότινος art-director, Ζενεβιέβ Μαζαρί θα έχει φέτος διευρυμένα καθήκοντα, μιας και τόσο τα σχόλια της όσο και η συνεργασία της με τα καλλίγραμμα μοντέλα άρεσαν στους συντελεστές της παραγωγής.

Το φετινό κόνσεπτ έρχεται να προκαλέσει τις φιναλίστ να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στις πασαρέλες και να έρθουν πιο κοντά με το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στο φετινό Greece’s Next Top Model, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News θα εισβάλει ένα πρόσωπο έκπληξη και εμείς θα θέλαμε πολύ να το δούμε!

Δείτε ποιο πρόσωπο θα μπει στο GNTM στην gallery που ακολουθεί!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ