Γιώργος Χρανιώτης-Γεωργία Αβασκαντήρα: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά; (Photos)


Ένα χρόνο μετά το γάμο τους ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα θα γίνουν γονείς;

Με τα ιερά δεσμά του γάμου παντρεύτηκαν στη μονή της Αγίας Ξένης στην Τήνο ο Γιώργος Χρανιώτης και η κατά 22 χρόνια μικρότερή του Γεωργία Αβασκαντήρα πέρυσι το καλοκαίρι!

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ένας από τους πιο στενούς φίλους του γαμπρού ο οποίος ήταν και από τους ανθρώπους που βρίσκεται συνεχώς κοντά του.

Τη νύφη όλοι θυμόμαστε ότι την πήγε στην εκκλησία ο Ντάνος με τρίκυκλο και ο πατέρας της την συνόδευσε στην εκκλησία και την παρέδωσε στον γαμπρό, τον Γιώργο Χρανιώτη!

Ένα χρόνο μετά το ευχάριστο γεγονός του γάμου τους, φαίνεται πώς έρχεται ακόμα μία υπέροχη είδηση για τον Γιώργο και την Γεωργία!

Στο ιατρείο γνωστού μαιευτήρα-γυναικολόγου, βρέθηκαν πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα.

Η εν λόγω επίσκεψη φούντωσε τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Χρανιώτη και την Γεωργία Αβασκαντήρα να περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Η εφημερίδα Espresso αναρωτιέται μήπως σκαρώνουν τον Χρανιώτη Junior ή επρόκειτο απλώς για επίσκεψη ρουτίνας στον γυναικολόγο.

Ο χρόνος θα δείξει! Πάντως η Γεωργία δημοσιεύει φωτογραφίες της στο instagram με κορμί λαμπάδα!

Δείτε την φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες ότι ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα θα γίνουν γονείς!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ