Στέλλα Μιζεράκη: Στράβωσε με τους παπαράτσι στα σοκάκια της Μυκόνου: «Έλεος»! (Video & Photos)


Η Στέλλα Μιζεράκη στα σοκάκια της Μυκόνου φώναζε «Έλεος δηλαδή»! Τι συνέβη;

Η Στέλλα Μιζεράκη , την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Power of love, αυτό το διάστημα χαλαρώνει στο Νησί των Ανέμων!

Στη Μύκονο βρίσκεται με δυο φίλους της, τους οποίους γνώρισε μέσα στο ριάλιτι της αγάπης, και εκ τότε κάνουν παρέα. Η Στέλλα ήταν με ένα αγαπημένο ζευγάρι, τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί και την Κυριακή Τσανακίδη στο νησί. Απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, έφαγαν σε ένα υπέροχο εστιατόριο και έκαναν τη βόλτα τους στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου!

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους τσάκωσε να βολτάρουν στα Ματογιάννια και φυσικά δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι.

Η Κυριακή και η Στέλλα ήταν εντυπωσιακά ντυμένες και περπατούσαν χαμογελαστές χαμογελαστές στα σοκάκια. Τι συνέβη όμως και χάλασε η διάθεση της Στέλλας Μιζεράκη;

Βίντεο ντοκουμέντο του MykonosliveTV δείχνει την Στέλλα Μιζεράκη εξοργισμένη στα στενά της Μυκόνου να φωνάζει: «Έλεος δηλαδή»! Η Στέλλα φανερά ενοχλημένοι από τους παπαράτσι λέει: «Δεν θέλω να εκνευριστώ, έλεος δηλαδή», ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω πόζαρε και έβγαζε φωτογραφίες με το χαμόγελο στα χείλη!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ