Τραγικό: Σοβαρός τραυματισμός νεαρού σε πασίγνωστο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Αττικής και δεν υπάρχει γιατρός


Σύμφωνα με τις σοβαρές καταγγελίες πελατών του ξενοδοχειακού συγκροτήματος που βρίσκεται στην περιοχή του Μαραθώνα, ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Άμεσα ο ναυαγοσώστης και οι γονείς του άτυχου νεαρού ηλικίας 16 ετών περίπου έσπευσαν προς βοήθεια, ωστόσο διαπίστωσαν πως ο τραυματισμός του είναι βαρύτατος, αφού έχει πάθει εξάρθρωση γονάτου και χρήζει άμεσης ιατρικής φροντίδας.

Όταν όμως οι γονείς μαζί με ανθρώπους που κατοικούν στην ξενοδοχειακή μονάδα απευθύνθηκαν στην υποδοχή για να σπεύσει άμεσα ο γιατρός της επιχείρησης και να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο νεαρό, διαπίστωσαν πως γιατρός στην τεράστια μονάδα δεν υπάρχει.

Δυο ώρες μετά και αφού έχει κληθεί το ΕΚΑΒ για να παραλάβει με ασφάλεια τον νεαρό, δεν έχει φανεί κανείς. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο νεαρός παραμένει μέσα στην πισίνα σφαδάζοντας από τους πόνους, ενώ η διεύθυνση του ξενοδοχείου έχει δώσει εντολή να δυναμώσει η μουσική στο pool bar για να μην ακούγονται οι φωνές και τα κλάματά του.

“Τραγικοί και απάνθρωποι. Παίρνουν 200 ευρώ τη βραδιά και μας έχουν στο έλεος του Θεού” καταγγέλλει με θυμό ενοικιαστής του γνωστού συγκροτήματος.

Άλλη κάτοικος της μονάδας μας τόνισε πως η αδιαφορία σε συνδυασμό με την προχειρότητα των υπηρεσιών της επιχείρησης μπορεί να αποβεί μοιραία για κάποιον που μπορεί να πάθει οτιδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας εντός των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου.

Καλέσαμε την επιχείρηση για να διαπιστώσουμε τι κινήσεις προτίθενται να κάνουν, ωστόσο η υπεύθυνη βάρδιας δεν ήθελε να μιλήσει επί του θέματος οπότε μας παρέπεμψε στον διευθυντή της επιχείρησης.

Παραδέχτηκε πως δεν υπάρχει ιατρικό μόνιμο προσωπικό στη μονάδα και μάλιστα έκλεισε το τηλέφωνο στον δημοσιογράφο που τον κάλεσε με τη φράση “Δεν θα κάτσουμε να απολογηθούμε σε εσάς για το ότι δεν έχουμε ιατρικό προσωπικό στο ξενοδοχείο μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Απάντηση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην καταγγελία αναγνωστών σχετικά με τον τραυματισμό νεαρού σε πισίνα”

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ