Τηλεθέαση: Πρώτος ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα» και τη σεζόν 2018-2019


Συνεχίζοντας μια δυνατή πορεία, που μετρά 29 χρόνια on air, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της πρωινής ζώνης, και κατά τη φετινή σεζόν, αποδεικνύοντας ότι παραμένει η πιο σταθερή τηλεοπτική αξία.

Το «Καλημέρα Ελλάδα», η μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, διατήρησε την πρωτιά της για άλλη μια χρονιά, φέρνοντας στο προσκήνιο, όλα τα πολιτικά και κοινωνικά θέματα της επικαιρότητας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, για το διάστημα από τις 17.09.2018 έως και τις 12.07.2019, η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν στην πρώτη θέση, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο τηλεθέασης 22,1%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό από 2,9 μονάδες και πάνω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο (1–12.07. 2019), ο οποίος μεταξύ άλλων είχε στην ατζέντα του ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, η εκπομπή σημείωσε υψηλή τηλεθέαση 23,7% στο δυναμικό κοινό 18-54, αλλά και άνοδο 3,5 μονάδων σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Έχοντας κλείσει άλλη μια επιτυχημένη χρονιά, ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι και πάλι από τον Σεπτέμβριο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, με τη δημοσιογραφική του ομάδα, για να καταγράψει πρώτος, με αξιοπιστία, τα μεγάλα και μικρά γεγονότα της ειδησεογραφίας αλλά και να αναδείξει, με αποτελεσματικότητα, όλα όσα απασχολούν τους πολίτες.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ