Πλύσιμο προσώπου με στοματικό διάλυμα;! Αφού διαβάσετε αυτό σίγουρα θα το δοκιμάσετε


Δοκιμάστε να τρίψετε το πρόσωπο σας με λίγο Listerine
Στοματικό διάλυμα; Όλοι έχουμε ένα μπουκάλι στο κάπου στο σπίτι μας. Φυσικά, είναι πολύ χρήσιμο για να διατηρείτε τα δόντια σας καθαρά και την αναπνοή σας φρέσκια, αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για άλλους σκοπούς; Το στοματικό διάλυμα Listerine εφευρέθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και χρησιμοποιούταν στην αρχή σαν απολυμαντικό σε χειρουργεία.

Στην δεκαετία του 70 οι άνθρωποι άρχισαν να το χρησιμοποιούν σαν στοματικό διάλυμα, κάτι που αποτελεί και την κύρια χρήση του μέχρι και σήμερα.

Ακμή

Επίσης αν έχετε πρόβλημα με την ακμή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Listerine για να καθαρίσετε το πρόσωπο σας. Το αλκοόλ που περιέχει το στοματικό διάλυμα θα καθαρίσει τους πόρους σας και θα αφαιρέσει όλα τα στίγματα από το πρόσωπο σας! Θα έχετε καθαρό πρόσωπο άμεσα και όλα αυτά χωρίς κάποια ακριβή θεραπεία ή προϊόντα καθαρισμού! Το στοματικό διάλυμα περιέχει συνήθως κάποια συστατικά που βρίσκονται στις οδοντόκρεμες και ξηραίνει την επιδερμίδα. Προσέξτε όμως: ένα δραστικό διάλυμα όπως το Listerine μπορεί να ξηράνει την επιδερμίδα σας τόσο πολύ και να την καταστρέψει. Επομένως βεβαιωθείτε ότι δεν θα τρίξετε πάρα πολύ το δέρμα σας και δεν θα το χρησιμοποιήσετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Σπυράκια
Παρόλα αυτά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πολλά περισσότερα. Για παράδειγμα για μια γρήγορη αφαίρεση ενός σπυριού. Σε όλους εμφανίζεται που και που, και είναι ιδιαίτερα εκνευριστικά. Θα θέλατε να κρύψετε το πρόσωπο σας με ένα κασκόλ μέχρι να εξαφανιστεί. Γνωρίζατε όμως ότι τα σπυράκια σας θα εξαφανιστούν αμέσως αν καθαρίσετε το πρόσωπο σας με στοματικό διάλυμα; Εδώ είναι τι χρειάζεστε:

βαμβάκι
Στοματικό διάλυμα Listerine
Ρίξτε λίγο διάλυμα Listerine σε ένα βαμβάκι και καθαρίστε καλά το πρόσωπο σας. Μην τρίψετε πολύ σκληρά, απλά πλύνετε απαλά το πρόσωπο σας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ