Υπόθεση Γιάννη Μακρή: Ανθρωποκυνηγητό για τον αδελφό και συνεργό του εκτελεστή του επιχειρηματία


Νέα στοιχεία στις έρευνες για τον συνεργό της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή.

Ο σύζυγος της Βικτώριας Καρύδα, ο Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου 2018.

Μέσω της Interpol κινητοποιούνται οι αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη για να εντοπίσουν τον συνεργό και αδελφό του επαγγελματία εκτελεστή του επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, ο οποίος φαίνεται ότι εξαφανίστηκε από τη Βουλγαρία, όπου κρυβόταν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει, τόσο οι έμπειροι αστυνομικοί τις Ασφάλειας Αττικής, όσο και οι Βούλγαροι συνάδελφοι τους που είχαν αναλάβει τις έρευνες εντοπισμού του συμπατριώτη τους, που βοήθησε τον εκτελεστή του Γιάννη Μακρή να διαφύγει από το Πανόραμα τις Βούλας, όταν πια είχε δολοφονήσει με πέντε σφαίρες το θύμα του.

Τόσο οι ελληνικές, όσο και οι βουλγάρικες Αρχές έχουν βάσιμες ενδείξεις πως όταν έμαθε τη σύλληψη του αδερφού του, ο 35χρονος έσπευσε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Και εικάζεται ότι διέφυγε παράνομα από την πατρίδα του, προς κάποια χώρα των Βαλκανίων ή ακόμη και σε χώρα της Ε.Ε, όπου μάλλον του πρόσφεραν κρησφύγετο οι συμπατριώτες του.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ