Ο Πολάκης γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τον αντικαπνιστικό νόμο

Εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος πρώτα από τη Βουλή είπατε; Μάζεψαν τα τασάκια από το κυλικείο είπατε; Ο Παύλος Πολάκης και τασάκι βρήκε και τρόπο να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον αντικαπνιστικό νόμο.

Ο Παύλος Πολάκης είναι μανιώδης καπνιστής (και δικαίωμά του βέβαια). Και για άλλη μια φορά αποφάσισε πως ο νόμος (ο αντικαπνιστικός εν προκειμένω) δεν ισχύει για τον ίδιο. Και όχι μόνο άναψε τσιγάρο στο κυλικείο της Βουλής αλλά ανέβασε και τη φωτογραφία περιχαρής στο Facebook. Άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της ομιλίας του στη Βουλή όπου συζητήθηκε (και αποφασίστηκε) η άρση της ασυλίας του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας βρέθηκε στο καφενείο της Βουλής μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι μαζί είχαν αποχωρήσει από την Ολομέλεια, καταγγέλλοντας προαποφασισμένη άρση ασυλίας για τον κ. Πολάκη.

Πήγαν λοιπόν, όπως προκύπτει από την ανάρτηση του πρώην υπουργού, στο καφενείο της Βουλής. Και τα τσιγάρα δεν άργησαν να ανάψουν. Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Παύλος Πολάκης φαίνονται τουλάχιστον δυο στο τασάκι που βρίσκεται μπροστά στον ίδιο και τον Χρήστο Σπίρτζη. Και μπροστά στους άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν πακέτα από τσιγάρα.

Η φωτογραφία ανέβηκε από τον Παύλο Πολάκη για να γλεντήσει, όπως έγραψε, την ομιλία του νωρίτερα. Έγραψε ο Παύλος Πολάκης: «Στο κυλικείο της Βουλής, με καλή παρέα μετά το γλέντι (σ.σ. την ομιλία του προφανώς εννοεί) που προηγήθηκε, συζητώντας για μια μαντινάδα που μου έστειλε ένας φίλος απ’ την Κρήτη: «Κάνεις πολλούς περήφανους εκτός απ’ τους δικούς σου οι φίλοι σου είναι πιο πολλοί απ’ τους δειλούς εχθρούς σου».

 

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ