Άκουγε περίεργους θορύβους κάτω από το κρεβάτι της όταν…


Αυτό το ζευγάρι από τη Λουιζιάνα είχε μόλις πάρει μαζί στεγαστικό δάνειο. Ένα μήνα αργότερα αγόρασαν ένα όμορφο σπίτι στη Λουιζιάνα. Ολόκληρο το ισόγειο ανακαινίστηκε πλήρως. Ένα όμορφο ξύλινο πάτωμα τοποθετήθηκε, αλλά και μια όμορφη εντοιχισμένη κουζίνα. Ο επάνω όροφος είχε ήδη πλήρως ανακαινιστεί από τους προηγούμενους ενοίκους.

Ωστόσο, η γυναίκα παρατήρησε κάτι παράξενο στην κρεβατοκάμαρά τους. Περιστασιακά άκουγε περίεργους θορύβους στην κρεβατοκάμαρα, αλλά δεν μπορούσε να βρει τίποτα που να είναι πιθανό.

Η γυναίκα άκουγε συχνά έναν συριγμό που προερχόταν από το ξύλινο πάτωμα. Για να σιγουρευτεί προσέλαβε έναν μελισσοκόμο εκτός από τον ξυλουργό που να μπορεί να αφαιρέσει τις μέλισσες και άλλα βακτήρια. Ο Jeff έφερε μια μικρή κάμερα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει. Ο ξυλουργός έκανε μια μικρή τρύπα στο πάτωμα μέσω της οποίας ο Jeff θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την κάμερα του για να δει τι ήταν κρυμμένο κάτω από το πάτωμα.
Η γυναίκα είχε προσλάβει στο παρελθόν τον Jeff για να βγάλει μια φωλιά μέλισσας στον κήπο της.

Ο Jeff σοκαρίστηκε από αυτό που είδε στην κάμερα. Υπήρχε μια μεγάλη φωλιά μελισσών κάτω από το πάτωμα. Ευτυχώς, ειδικεύεται στο να μετακινεί με φυσικό τρόπο τις φωλιές των μελισσών σε ένα μέρος όπου μπορούν να ζήσουν. Ο Jeff είχε φέρει διάφορα ειδικά κουτιά για να τοποθετήσει εύκολα τις μέλισσες έξω εκεί όπου ανήκουν.

Χάρη στην παρέμβαση του ξυλουργού και του μελισσοκόμου Jeff, το ζευγάρι απαλλάσσεται από τους παράξενους θορύβους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ