Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν στη Nova και τυπικά οι “πράσινοι”.

Στα κανάλια της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού οι φίλοι του Τριφυλλιού, με το συνδρομητικό κανάλι να ανακοινώνει και επίσημα τη συμφωνία.

Μετά από ένα χρόνο στην ΕΡΤ, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και τυπικά στη Nova, με το συνδρομητικό κανάλι να ανακοινώνει την ανάληψη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Τριφυλλιού για τη σεζόν 2019-20.Η ανακοίνωση της Nova για Παναθηναϊκό

«Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοινώνουν την επίτευξη διμερούς εμπορικής συνεργασίας.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικά τις προσπάθειες του «Τριφυλλιού» στους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Super League καθώς και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Τα κανάλια Novasports, θα συνεχίσουν να προσφέρουν και τη νέα σεζόν το καλύτερο και πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους με τις δημοφιλέστερες ομάδες και τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που τους ενδιαφέρουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here