Ζευγάρι αγοράζει ένα παλιό φορτηγό και το μετατρέπει σε ένα πανέμορφο διαμέρισμα

Μετατρέψανε ένα παλιό φορτηγό σε ένα πανέμορφο μέρος για να μείνουν!
Για τους ανθρώπους που τους αρέσει να ταξιδεύουν αποτελεί ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα: η μετατροπή ενός βαν ή ενός φορτηγού σε ένα μέρος για να μείνετε και να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο. Ένα απλό τροχόσπιτο δεν είναι αρκετό για αυτούς τους ταξιδιώτες. Όχι, θα τους άρεσε να μπορέσουν να σχεδιάσουν το δικό τους σπίτι πάνω σε τροχούς. Αυτό συνέβη με τους Iona Stewart και Martin Hall. Αυτό το νεαρό ζευγάρι από την Αγγλία μετέτρεψε ένα παλιό φορτηγό σε ένα πανέμορφο σπίτι.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Κίτρινο καναρινί
Οι Iona και Martin αγόρασαν ένα κίτρινο καναρινί φορτηγό με 3,600 λίρες, κάτι που ισούται 4,000 ευρώ. Και στους δύο αρέσει να ταξιδεύουν. Ο Martin Hill ζούσε ήδη για μερικά χρόνια σε ένα βαν, αλλά το ζευγάρι ήθελε να βρει κάτι για να μείνουν μαζί. Για αυτό τον λόγο αποφάσισαν να αγοράσουν το φορτηγό και να το μετατρέψουν μόνοι τους. Και οι δύο ήταν άνεργοι εκείνη την περίοδο, επομένως μπορούσαν να αφιερώσουν πολύ χρόνο στο πρότζεκτ τους και αυτό φαίνεται. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Σπίτι
Ήταν σημαντικό το φορτηγό να ήταν κάτι παραπάνω από ένα σπίτι πάνω σε τροχούς. Οι Iona και Martin ήθελαν να κάνουν κάτι πραγματικά όμορφο. Έβαλαν μόνωση στο φορτηγό και εγκατέστησαν μια πραγματική κουζίνα και ένα μπάνιο. Δεν κοιμούνται σε ένα στρώμα στο πάτωμα αλλά σε ένα πραγματικό κρεβάτι, και έχουν μια ντουλάπα και ένα μικρό σαλόνι με έναν καναπέ. Το σπίτι τους είναι πιο πολυτελές από πολλά διαμερίσματα! Έκαναν πραγματικά καλή δουλειά και φαίνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here