Ένας φυσιοθεραπευτής μοιράζεται μαζί μας ένα κόλπο δέκα δευτερολέπτων για να απαλλαγείτε από τον πονοκέφαλο


Ο πονοκέφαλος σας μπορεί να εξαφανιστεί σε δέκα δευτερόλεπτα, με αυτό το κόλπο, λέει ένα φυσιοθεραπευτής

Οι άνθρωποι που πρέπει να αντιμετωπίσουν συνεχόμενους πονοκεφάλους και ημικρανίες συχνά υποφέρουν. Αυτός ο οξύς πόνος μπορεί να είναι εξαντλητικός σωματικά αλλά ψυχολογικά, και είναι δύσκολο να απαλλαγείτε από αυτό το παλλόμενο και επίμονο είδος πόνου. Παρόλα αυτά υπάρχει ένα κόλπο που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτό τον πόνο μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα αν πιστέψουμε όσα ισχυρίζεται αυτός ο φυσιοθεραπευτής!

Η κατανόηση του τι προκαλεί τον πονοκέφαλο αλλά και το είδος του πονοκεφάλου μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε ή να αποτρέψετε τον πόνο.

Κεφαλαλγίες Τάσης
Τίποτα δεν φαίνεται να βοηθάει ενάντια στον πόνο και κοντεύετε να τρελαθείτε; Τότε ίσως ήρθε η ώρα να δείτε τα πράγματα από διαφορετική γωνία. Σε μια συνέντευξη με το περιοδικό Prevention, ο παγκοσμίως γνωστός φυσιοθεραπευτής David Reavy έριξε φως σε μια πολύ συνηθισμένη αιτία των κεφαλαλγιών τάσης. Σε αυτό το είδος πόνους, ο πόνος μπορεί να ποικίλλει αμβλύς μέχρι μέτριος και μπορεί να συμβαίνει πολύ συχνά ή μια φορά στο τόσο. Συχνά περιγράφεται σαν ένας πόνος που εκτείνεται γύρω από το κεφάλι και φτάνει και στις δύο πλευρές του κεφαλιού. Μερικές φορές οι κεφαλαλγίες τάσης κάνουν και τα μάτια σας να πονάνε.

Ο μυς της μάσησης
Το στρες, το άγχος, η έλλειψη ύπνου και αφυδάτωση μπορεί να ευθύνονται για τις κεφαλαλγίες τάσης. Ο μυς της μάσησης μπορεί επίσης να παίξει πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό το είδος πονοκεφάλων. Αυτός είναι ο δυνατότερος μυς του σώματος μας και μπορεί να οδηγήσει σε πονοκεφάλους όταν τεντώνεται πολύ. Ο μυς της μάσησης βρίσκεται στο πρόσωπο, γύρω από τα μάγουλα και το σαγόνι και ευθύνεται για την κίνηση του σαγονιού. Ένας φορτισμένος ή υπερφορτωμένος μυς της μάσησης μπορεί να οδηγήσει σε ενόχληση στον λαιμό, τους ώμους και το κεφάλι. Οι πονοκέφαλοι που προκαλούνται από αυτόν τον μυ μπορούν να ανακουφιστούν με μια απλή τεχνική μασάζ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ