9 φυσικοί τρόποι για λεύκανση δοντιών στο σπίτι σε 3 λεπτά


Αν πάει καιρός από την τελευταία σας επίσκεψη στον οδοντίατρο ή αν πίνετε καφέ για μεγάλο διάστημα ή αν είστε καπνιστές, τα δόντια σας μάλλον δεν είναι και στα καλύτερά τους. Ακόμα, πιστεύω με βεβαιότητα ότι τα δόντια σας έχουν αποχρωματιστεί. Σε αυτή τη λίστα θα σας πούμε πώς θα καταφέρετε να αποκτήσετε λευκότερα δόντια χωρίς να χρειαστεί να πάτε στον οδοντίατρο. Αυτές οι θεραπείες είναι εντελώς φυσικές και είναι πολύ εύκολο να τις δοκιμάσετε στο σπίτι χωρίς κανένα κίνδυνο. Αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας θα έχετε ένα λαμπερό χαμόγελο σε χρόνο μηδέν! Ειδικά το μείγμα που θα βρείτε στη σελίδα 6 θα κάνει θαύματα με τα δόντια σας.

9 φυσικοί τρόποι για λεύκανση δοντιών στο σπίτι σε 3 λεπτά
2. Λεύκανση δοντιών με φράουλες

Η φράουλα είναι πλούσια σε βιταμίνη C και έχει στυπτικές ιδιότητες που σπάνε την πλάκα που προκαλεί το κιτρίνισμα. Επιπλέον, το μηλικό οξύ που περιέχουν οι φράουλες αφαιρεί τους λεκέδες και καθαρίζει τα δόντια σας. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους.

teeth

Πρώτον, μπορείτε να πολτοποιήσετε τις φράουλες σε μορφή πάστας και να την αλείψετε πάνω στα δόντια σας. Επίσης, μπορείτε να δαγκώσετε τη φράουλα στη μέση και να τρίψετε το εσωτερικό του φρούτου πάνω στα δόντια σας. Αυτή η μέθοδος δε θα κάνει μόνο τα δόντια σας λευκότερα, αλλά είναι επίσης πολύ νόστιμη και υγιεινή!

Αν θέλετε φυσικά λευκότερα δόντια δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το δοκιμάσετε. Μετά τη χρήση της φράουλας για τα δόντια σας μπορείτε απλώς να φάτε τα υπόλοιπα φρούτα. Απλά μετά μην ξεχνάτε να ξεπλένετε το στόμα σας σχολαστικά για να απομακρύνετε τα παραπανίσια βακτήρια από το στόμα σας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ