Τρόμος: Έκανε το λάθος και απάντησε στο τηλέφωνο – Της κόστισε 2.000 ευρώ


Δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτό το τηλεφώνημα.

Θύμα απατεώνων έπεσε μια ηλικιωμένη, καθώς σήκωσε το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να χάσει 2000 ευρώ.

Άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ηλικιωμένη Πατρινή, κάνοντας της ότι υπηρετεί ως γιατρός σε νοσοκομείο, σε νησί της Ελλάδος.

Ο δήθεν γιατρός ενημέρωσε την ηλικιωμένη ότι η αδελφή της χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης και για να γίνει αυτό θα έπρεπε να καταλάβει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ. Μάλιστα, για να γίνει πειστικός ο γιατρός έβαλε και άγνωστη γυναικεία φωνή να υποκρίνεται την αδελφή της, χωρίς η ηλικιωμένη να αντιληφθεί κάτι.

Μέτα την τηλεφωνική κλήση η ηλικιωμένη δέχτηκε στο σπίτι της γυναίκας συνεργάτης του γιατρού για να της παραδώσει τα χρήματα, ώστε η αδελφή της να τύχει καλύτερης μεταχείρισης. Το περιστατικό απάτης αποκαλύφτηκε κάπως αργά όταν ηλικιωμένη είχε δώσει τα χρήματα στους απατεώνες.

Πλέον το συμβάν έχει καταγγελθεί στην Ασφάλεια Πατρών, άνδρας της οποίας σχημάτισαν δικογραφία για απάτη και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το πρωί, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπή στο Αίγιο και προσποιούμενος ιατρό νοσηλευτικού ιδρύματος σε νησί των Δωδεκανήσων της ζήτησε χρήματα προκειμένου να υποβληθεί η αδερφή της σε χειρουργική επέμβαση.

Η παθούσα πείστηκε και παρέδωσε σε άγνωστη δράστιδα που μετέβη στην οικία της, το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ.

Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: patrasevents.gr



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ