ΠΑΟΚ – Άγιαξ: “Το ταξίδι ξεκινάει. Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή σας”

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ εξάντλησαν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άγιαξ -στην Τούμπα- και η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του “μεγάλου” αγώνα, ζητώντας τους αν έχουν κόσμια συμπεριφορά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Το ταξίδι ξεκινάει…

O κόσμος του ΠΑΟΚ, εσείς που κάνατε sold out και τα εισιτήρια διαρκείας πριν καν φτάσουμε στο πρώτο ματς της σεζόν, είστε η κινητήρια δύναμη του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να φτάσει στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή σας, τη φωνή σας, την εμπιστοσύνη σας και τη συμβολή σας ώστε όλα να κυλήσουν όπως αρμόζει στο σύλλογο.

Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να μην καταφεύγετε στη ρίψη αντικειμένων, στο άναμμα πυρσών και βεγγαλικών, στην επίδειξη πανό με υβριστικά ή ρατσιστικά συνθήματα, όπως και με πολιτικά μηνύματα. Τα διαζώματα και οι σκάλες σε κάθε θύρα πρέπει να μείνουν κενά.

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: «Μάχη» για την… υπέρβαση μέσα στην Τούμπα

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, ενημερώνουμε πως οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:00.

Για την αναμέτρηση δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό του ΠΑΟΚ, για την παραλαβή εισιτηρίων διαρκείας αλλά και για την εκτύπωση απλών εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί μέσω internet.

Το πάρκινγκ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου είναι δεσμευμένο για τις ανάγκες της UEFA και της τηλεοπτικής μετάδοσης και για το λόγο αυτό θα λειτουργήσουν τα σχολεία απέναντι από το γήπεδο για τους κατόχους κάρτας πάρκινγκ.

Σας ευχαριστούμε που συμβάλλετε στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here