Σαμαράς: Τώρα αρχίζει η διερεύνηση του πραγματικού σκανδάλου της Novartis

Με μια πολύ σύντομη αλλά γεμάτη… μηνύματα δήλωση σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την απόφαση της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη να πει στο αρχείο το σκέλος της υπόθεσης Novartis που τον αφορά.

«Η γελοία σκευωρία αρχειοθετήθηκε σήμερα και τυπικά. Με μεγάλη καθυστέρηση», αναφέρει αρχικά ο Αντώνης Σαμαράς. Και προσθέτει με νόημα: «Τώρα όμως αρχίζει η διερεύνηση του πραγματικού, σοβαρού και σκοτεινού σκανδάλου της υπόθεσης Novartis».

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως μπαίνει στο αρχείο το σκέλος της έρευνας που αφορά στον πρώην πρωθυπουργό. Κι αυτό καθώς η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, έκρινε ότι δεν προκύπτει η παραμικρή ένδειξη τέλεσης οποιουδήποτε αδικήματος για τον Αντώνη Σαμαρά, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση από προστατευόμενο μάρτυρα.

Στο θέμα αναφέρθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. «Δείχνει ότι μπαίνει στο αρχείο η σκευωρία εκείνων που νόμιζαν πως ανακάλυψαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο», είπε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο απόδοσης ευθυνών.

Απαντώντας στο ερώτημα αν θα αποδοθούν ευθύνες σε δικαστικούς είπε πως το θέμα το ερευνά η δικαιοσύνη.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ