Νέο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης: “Απογειώνεται” το 2028. Εντυπωσιακές εικόνες χλιδής


6,2 εκατομμύρια επιβάτες υποδέχθηκε το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2019, ενώ εξυπηρέτησε 39,804 αεροπλάνα. Πλέον, ο μεγάλος στόχος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι το 2028…

Το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης άνοιξε επίσημα τον Οκτώβριο του 2018 και ανέλαβε την εναέρια κυκλοφορία από το πρώην κεντρικό αεροδρόμιο «Ατατούρκ» στις 6 Απριλίου 2019.

Οι τέσσερις φάσεις του νέου αεροδρομίου αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2028, όταν και θα είναι έτοιμοι οι έξι διάδρομοι, ενώ θα έχει χωρητικότητα 200 εκατομμυρίων επιβατών ετησίως. Τότε, θα υλοποιηθεί ο μεγάλος στόχος του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης να γίνει παγκόσμιος αεροπορικός κόμβος, φιλοξενώντας περισσότερες από 100 αεροπορικές εταιρείες, και πτήσεις σε περισσότερους από 300 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η απόλυτη χλιδή

Το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης είναι υπερσύγχρονο και… υπερπολυτελές. Οι επισκέπτες του έχουν όλες τις ανέσεις και πολλές επιλογές για να περάσουν ευχάριστα τις ώρες αναμονής, μέχρι να «πετάξουν» στον προορισμό τους.

Η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσικρίκα βρέθηκε πρόσφατα εκεί και ανάρτησε στο facebook εντυπωασιακές φωτογραφίες από το business lounge του νέου αεροδρομίου του Ερντογάν..

Όπως περιγράφει η ίδια, στην είσοδο κυριαρχεί μια τεράστια γιγαντοοθόνη. Πολυτέλεια, αυτοκρατορική χλιδή, τεχνολογία, σύγχρονο ντιζάιν, τέχνη, γεύσεις της Ανατολής και της Δύσης σε τεράστια αφθονία, όλα μαζί συνυπάρχουν σε ένα χώρο δίνοντας στον επισκέπτη μια εξωραϊσμένη εικόνα της Τουρκίας.
Ένα μεγάλο πιάνο στην αίθουσα, τεράστια μπουκέτα κόκκινα τριαντάφυλλα, οι μινιμαλιστικές ντουλάπες – βιτρίνες για τις αποσκευές, σεφ – ο καθένας στο δικό του χώρο – σου ετοιμάζουν ότι επιθυμείς μπροστά στα μάτια σου, πλούσια κάβα κρασιών, τηλεοράσεις να παίζουν σε ειδικό χώρο – σαλόνι δορυφορικά προγράμματα από όλο τον κόσμο, άπιαστης ταχύτητας WiFi και μια αίθουσα σύγχρονης τέχνης..

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ