Η τουαλέτα έχει πάντα άρωμα φρεσκάδας και παραμένει καθαρή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι…


Το καθάρισμα της τουαλέτας είναι μία από τις πιο δυσάρεστες δουλειές του σπιτιού που πρέπει να κάνουμε για να προστατεύσουμε την υγεία μας και να διατηρήσουμε την τουαλέτα μας καθαρή. Ποιος λέει όμως ότι δεν μπορείτε να κάνετε αυτή τη δουλειά ευκολότερη; Πρέπει πραγματικά να δοκιμάσετε το παρακάτω φθηνό καθαριστικό προϊόν αντί να επενδύετε σε ακριβά καθαριστικά προϊόντα γεμάτα με ισχυρά χημικά.

Οι απαιτήσεις είναι λίγες και τα πλεονεκτήματα μιας καθαρής, υγιεινής λεκάνης με άρωμα φρεσκάδας υπερβαίνουν κατά πολύ την ελάχιστη προσπάθεια που απαιτείται. Με αυτό το σπιτικό καθαριστικό τουαλέτας οι οσμές και η βρομιά θα γίνουν παρελθόν!

Τι χρειάζεστε:

  • 160g Μαγειρική σόδα
  • 60ml Χυμός λεμονιού
  • 1/2 κουταλιά της σούπας Ξύδι
  • 1 κουταλιά της σούπας Υπεροξείδιο του υδρογόνου (3%, από το φαρμακείο)
  • 15-20 σταγόνες αρωματικού ελαίου

Η τουαλέτα έχει πάντα άρωμα φρεσκάδας και παραμένει καθαρή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι

Προετοιμασία & χρήση:

  • Αναμείξτε χυμό λεμονιού και μαγειρική σόδα σ’ ένα μικρό μπολ.
  • Αναμείξτε το ξύδι και το υδρογόνο σε ξεχωριστό μπολ. Ανακατέψτε μαζί τα δύο μπολ και ύστερα προσθέστε το αρωματικό έλαιο.
  • Ύστερα, μπορείτε να ανακατέψετε τα δύο αυτά μεταξύ τους και να προσθέσετε τα αιθέρια έλαια στο τέλος.

Χρήση:
Φτιάξτε ημισφαιρικά σχέδια από το μείγμα κι αφήστε τα να στεγνώσουν σε λαδόκολλα, 3-4 ώρες θα είναι αρκετές, αλλά αν θέλετε μπορείτε να τ’ αφήσετε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί θα είναι εντελώς στεγνά ώστε να μπορέσετε να τα αποθηκεύσετε σ’ ένα γυάλινο δοχείο και να τα τοποθετήσετε κοντά στη λεκάνη της τουαλέτας.

Όταν πιστεύετε ότι η τουαλέτα χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα απλά ρίξτε ένα μέσα στη λεκάνη και τραβήξτε το καζανάκι. Δε θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο. Μπορεί να παίρνει λίγο χρόνο για να το ετοιμάσετε αλλά θα δείτε πόσο αποτελεσματικό είναι μόλις το δοκιμάσετε. Σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το τοξικό εναλλακτικό και θα δώσει στην τουαλέτα σας ένα άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας για πολλές μέρες. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την καθαριότητα της τουαλέτας σας!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ