Δωδεκάωρη ταλαιπωρία για δεκάδες χιλιάδες επιβάτες της British Airways


Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες της Bitish Airways λόγω βλάβης στο σύστημα check-in. Τα προβλήματα συνεχίστηκαν επί 12 ώρες και άρχισαν να υποχωρούν νωρίς το βράδυ της Τετάρτης ώρα Ελλάδος.

Η British Airways ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις της επιστρέφουν σταδιακά σε ομαλή λειτουργία, μετά από πολύωρες ακυρώσεις, καθυστερήσεις και ουρές αναμονής σε αεροδρόμια του Λονδίνου, έπειτα από τη βλάβη που σημειώθηκε στο σύστημα πληροφορικής της αεροπορικής εταιρείας.

Περισσότερες από 60 πτήσεις προς και από τα αεροδρόμια «Χίθροου» και «Γκάτγουικ» ακυρώθηκαν και περισσότερες από 100 καθυστέρησαν, σύμφωνα με τους πίνακες ανακοινώσεων των δύο αεροδρομίων του Λονδίνου.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν να εμφανίζονται όταν επιβάτες επιχείρησαν να κάνουν check-in στις πρώτες πρωινές πτήσεις και τα προβλήματα διήρκησαν για περίπου 12 ώρες.

Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες της για τα σημερινά προβλήματα και τόνισε ότι θα χρειαστεί χρόνος για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας.

Η βλάβη σημειώθηκε καθώς δεκάδες χιλιάδες Βρετανοί προετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε μία από τις εβδομάδες με την μεγαλύτερη κίνηση του χρόνου στα αεροδρόμια της χώρας.

Πρόκειται για την τρίτη εκτεταμένη βλάβη που αντιμετωπίζει στο πληροφοριακό της σύστημα η British Airways σε λιγότερο από δύο χρόνια.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ