Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: “Σπρώξιμο, ύβρεις και δύο αποβολές στα αποδυτήρια”


“Έβρισαν τον διαιτητή και έγινε χαμός. Έδειξε κάρτες σε παίκτες της Μπασακσεχίρ. Είναι υποχρεωμένος να το γράψει στο φύλλο αγώνα”, ανέφερε ο Σάββας Θεοδωρίδης λίγο μετά το τέλος του Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός. Διαβάστε τι έγινε στα αποδυτήρια του “Φατίχ Τερίμ”

Έντονος εκνευρισμός υπήρξε από την πλευρά των παικτών της Μπασακσεχίρ, μετά την ήττα τους από τον Ολυμπιακό, κάτι που μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια του “Φατίχ Τερίμ”.

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: Έτσι… πάγωσε το «Φατιχ Τερίμ»! videos

Κάποιοι παίκτες των γηπεδούχων ακολούθησαν τον διαιτητή του αγώνα, Όρελ Γκρίνφελντ, με τους περισσότερους να μην κρύβουν τα νεύρα τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Καμερουνέζος στόπερ, Σεντζού, απώθησε τον διαιτητή, την ώρα που ο προπονητή της Μπασάκ, Οκάν Μπουρούκ, έβριζε συνεχώς. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των ΜΜΕ της Τουρκίας, αποβλήθηκαν και οι δύο από τον Ισραηλινό ρέφερι, της συμπεριφοράς τους.

Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός: Προκλητικό πανό από τους Τούρκους! pic

Εκτός από τις κόκκινες, ο Γκρίνφελντ φέρεται να… μοίρασε και κίτρινες κάρτες. Μένει πλέον να φανεί αν τα παραπάνω επιβεβαιωθούν και από την UEFA. Να θυμίσουμε ότι η Μπασακσεχίρ δεν θα έχει στη ρεβάνς του “Γ. Καραϊσκάκης” (13.08.2019, 21.30) τον Καχβετσί, που αποβλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

«Έβρισαν τον διαιτητή και έγινε χαμός. Έδειξε κόκκινες σε παίκτες της Μπασακσεχίρ. Είναι υποχρεωμένος να το γράψει στο φύλλο αγώνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ