Κραϊόβα – ΑΕΚ: Αφιερωμένη στο “Make a wish” η κιτρινόμαυρη φανέλα. Pic


Η φανέλα που θα φορέσουν οι παίκτες της ΑΕΚ στην έδρα της Κραϊόβα, στην φετινή ευρωπαϊκή πρεμιέρα της Ένωσης, θα έχει ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Αφιερωμένη στους σκοπούς του “Make A Wish” θα είναι η φανέλα που θα φορέσουν απόψε το βράδυ οι παίκτες της ΑΕΚ, στην έδρα της Κραϊόβα.

Κραϊόβα – ΑΕΚ: Να κάνει βήμα πρόκρισης μέσα στην Ρουμανία

«Η φανέλα μας στη σημερινή ευρωπαϊκή μας πρεμιέρα κόντρα στην Κραΐόβα αφιερωμένη στο Make A Wish! Για την εκπλήρωση των ευχών που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Γιατί μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού με τελικό προορισμό τη μεγαλύτερη νίκη, που είναι η τελική θεραπεία!», αναφέρει η ενημέρωση της ΑΕΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

View this post on Instagram

Η φανέλα μας στη σημερινή ευρωπαϊκή μας πρεμιέρα κόντρα στην Κραΐόβα αφιερωμένη στο Make A Wish! Για την εκπλήρωση των ευχών που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Γιατί μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού με τελικό προορισμό τη μεγαλύτερη νίκη, που είναι η τελική θεραπεία! #aekfc#aekfamily#makeawish

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ