Το Group FaceTime και η dual-sim λειτουργία έρχονται στα νέα iPhone με το iOS 12.1


Η αναβάθμιση του iOS στην έκδοση 12.1 θα φέρει νέα χαρακτηριστικά όπως το Group FaceTime αλλά και την υποστήριξη για eSim και dual-sim λειτουργία για τα iPhone Xs, Xs Max και XR, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται από την ίδια την Apple.

Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά θα γίνουν διαθέσιμα στην αναβάθμιση iOS 12.1 και εντοπίστηκαν στον οδηγό “iPhone User Guide for iOS 12.1” που βρίσκεται στην εφαρμογή Apple Books και προσφέρεται δωρεάν. Πιο συγκεκριμένα, η λειτουργία Group FaceTime είχε ανακοινωθεί πρώτη φορά στα πλαίσια του WWDC 2018 τον Ιούνιο, η οποία θα επιτρέπει την πραγματοποίηση ομαδικής συνομιλίας με τη συμμετοχή μέχρι και 32 ατόμων, ενώ για να γίνεται αντιληπτό ποιός μιλάει στο ομαδικό FaceTime, το παράθυρο του ομιλητή μεγαλώνει ενώ τα υπόλοιπα μικραίνουν.

Εκτός του Group FaceTime, θα ενεργοποιηθεί η eSim και dual-sim λειτουργία για τα iPhone Xs, Xs Max και XR, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της. Τα νέα iPhone θα μπορούν να λειτουργούν με δύο κάρτες sim, αλλά με τρόπο που είναι διαφορετικός από αυτόν που γνωρίζουμε σε σχέση με τα android smartphone, μιας και δε θα υπάρχει το γνωστό διπλό sim tray, με εξαίρεση την αγορά της Κίνας, αλλά θα υπάρχει η eSim που θα παρέχει δεύτερη γραμμή μαζί με τη συμβατική sim που όλοι έχουμε στις συσκευές μας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ