19 Απριλίου 2024

Παρέλαση 28η Οκτωβρίου – Αθήνα: Γυναίκα και άντρας εισβάλλουν με επεισοδιακό τρόπο στη μαθητική παρέλαση (pics)


Επεισοδιακή ήταν η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα,  καθώς ένας άνδρας και μία γυναίκα, ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές, κρατώντας σημαίες, η μία με τον ήλιο της Βεργίνας, παρεισέφρησαν ανάμεσα στα σχολεία και παρέλασαν, σταματώντας μπροστά από την εξέδρα των επισήμων και φωνάζοντας συνθήματα.

Καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η παρέλαση, μια γυναίκα, φορώντας παραδοσιακή στολή και κρατώντας μια σημαία με τον «΄Ηλιο της Βεργίνας», μπήκε ανάμεσα στα παιδιά και κοντοστάθηκε μπροστά στους επισήμους!

Η παρέλαση ουσιαστικά διακόπηκε, με την γυναίκα να κοιτά προς την εξέδρα των επισήμων. Αμέσως, ένας άνδρας πήγε κοντά της και προσπάθησε να την απομακρύνει.

 

Η γυναίκα συνέχισε να παρελαύνει αλλά με… πλάτη στους υπόλοιπους, έχοντας ουσιαστικά το βλέμμα της ακόμη στους επισήμους. Ακούγεται μάλιστα να φωνάζει «προδότη, ντροπή σου», χωρίς να είναι βέβαιο αν το έλεγε στους επισήμους ή στον άνδρα που την απομάκρυνε.

Αστυνομικοί απομάκρυναν και άνδρα ντυμένο με παραδοσιακή φορεσιά ο οποίος κρατώντας σημαία παρεισέφρησε ανάμεσα στα σχολεία και παρέλασε!

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, αντί για τμήματα παρελάσεων από επιλεγμένα σχολεία, συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Α΄ Αθηνών (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια). Με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα. Πριν την έναρξη της παρέλασης, κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

IKO 2
IKO 3
IKO 4


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ