Λαμία: “Στα γήπεδα του ουρανού ο Μάριος” – Το σχόλιο του ΠΣΑΠ


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Μάριου Λέτσου, του 14χρονου που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας. «Όταν τα λόγια στερεύουν…» αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΠΣΑΠ στο σχόλιο του.

Η βόλτα με ποδήλατο τριών παιδιών στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας –το βράδυ της Πέμπτης- είχε τραγική κατάληξη, με τον 14χρονο Μάριο Λέτσο να χάνει τη ζωή του.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον χαμό του 14χρονου Μάριου! Η υπεράνθρωπη μάχη του πατέρα για τον κρατήσει στη ζωή!

Ο άτυχος νεαρός ήταν μέλος του ΠΑΣ Λαμία (σ.σ. αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής). Η ομάδα της Φθιώτιδας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, εκφράζοντας την απέραντη θλίψη της.

Η ανακοίνωση:

«Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία, εκφράζει την απέραντη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του νεαρού ποδοσφαιριστή των Τμημάτων Υποδομής Κ17, Μάριου Λέτσου, για τον άδικο χαμό του.

Τα λόγια είναι φτωχά, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του.»

Την ίδια στιγμή, ο ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) σχολίασε με τα παρακάτω λόγια την ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία:

«Όταν τα λόγια στερεύουν… Ο,τι και να ειπωθεί μοιάζει τόσο μικρό, μπροστά στον άδικο χαμό ενός νέου παιδιού

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του…»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ