Μέμος Μπεγνής: Έτσι το διαχειρίζεται όταν δεν τον αναγνωρίζουν


Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε για τη δημοσιότητα και αποκάλυψε πώς αντιδρά όταν δεν τον αναγνωριζει κάποιος.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο «σταριλίκι» αλλά και πώς αντιλαμβάνεται τη δημοσιότητα.

Με την πάροδο του χρό­νου πως τα πας με τη δημοσιότητα;

Δεν έχω ψευδαισθήσεις ότι είμαι ένας σταρ ο οποίος είμαι στο Χόλιγουντ, είμαι στην ψωροκώσταινα, στην Ελλάδα. Για μένα δεν υπάρχει σταριλίκι, δεν είμαι σταρ. Κάποιοι άνθρωποι με γνωρίζουν κάποιοι δεν με γνωρίζουν, γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι να με γνωρίζουν, δεν βλέπουν όλοι τηλεόραση, δεν ασχολούνται όλοι με το θέατρο.

Σου έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν να μη σε αναγνωρίσει κάποιος;

Εννοείται, πάρα πολλές φορές, μου συμβαίνει πολύ συχνά αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν άλλα ενδιαφέροντα, που είναι τελείως μακριά από την τέ­χνη, την τηλεόραση, το θέατρο, κι αυτής της μορφής την ψυχαγωγία. Βεβαίως υπάρχουν άνθρωποι που δεν με ξέρουν, όπως και πολλούς άλλους.

Πως αντιδράς όταν δεν σε γνωρίζει κάποιος;

Δεν έχω αντίδραση συγκεκριμένη. Έχω πάει σε δη­μόσια υπηρεσία, κι έχει τύχει να με αναγνωρίσει μια κυρία και η διπλανή της να μη με ξέρει. Η εικόνα στην τηλεόραση μπορεί να είναι διαφορετική από την καθημερινότητα. Όταν πήγα, η δεύτερη κυρία, αφού την είχε ενημερώσει η πρώτη, μου ζήτησε συγγνώμη που δε με αναγνώρισε και της απάντησα ότι δεν είναι υποχρεωμένη να με γνωρίζει.

Δεν το θεωρώ δεδομένο ότι θα με αναγνωρίσει κάποιος, δεν τσαντίζομαι, αυτό θα ήταν πάρα πολύ «ψωνίστικο», θα ήμουν «ψωνάρα» αν πίστευα και ήθελα όλοι οι άνθρωποι να με γνωρίζουν. Είναι όμορφο όταν συμβαίνει αυτό.

Κακά τα ψέματα, τα καλά του επαγγέλματος είναι ότι μπορεί πιο εύκολα να σε εξυπηρε­τήσει κάποιος σε μια δημό­σια υπηρεσία, να σου δώσει τη σειρά του, να σου δώσει το δέμα σου στο ταχυδρο­μείο, «κάτω από το τραπέζι». Μπορείς να περνάς στα μαγαζιά χωρίς να περιμένει ή να παίρνεις χορηγίες από ρούχα και κοσμήματα, τα οποία τα έχω συνηθί­σει, έχω καλομάθει σ» αυτά και θα μου κακοφαινόταν αν κάποια στιγμή δε συνέβαιναν, γιατί είναι ένα ωραίο βόλεμα. (Γέλια)

Πηγή: Λοιπόν


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ