Μουντομπάσκετ: Ομάδα επιλέκτων “διέλυσε” τις ΗΠΑ.


Αυξάνεται ο προβληματισμός για την Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ ενόψει Μουντομπάσκετ, μετά και το φιλικό «διασυρμό» από Αμερικανούς επίλεκτους, μεταξύ των οποίων και πρώην παίκτης του Κολοσσού Ρόδου!

Με την πλειοψηφία των μεγάλων αστέρων να έχουν αρνηθεί τη συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ, ο Γκρεγκ Πόποβιτς είναι αναγκασμένος να «κατεβάσει» τα… δεύτερα στο Μουντομπάσκετ της Κίνας.

H Team USA παραμένει βέβαια το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, αφού στο ρόστερ της περιλαμβάνονται κορυφαίου NBAers έστω και της δεύτερης ή τρίτης διαλογής.

Οι προσδοκίες όμως έχουν ήδη αρχίσει να μειώνονται, ειδικά μετά και την πρώτη φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, η οποία και αποδείχθηκε… διασυρμός. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ρεπόρτερ που παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης, οι ΗΠΑ ηττήθηκαν με 36-17 από μία ομάδα επιλέκτων Αμερικανών.

Ο Τζεφ Βαν Γκάντι προπονεί μία ομάδα με παίκτες όπως οι Κρις Κιόζα, ΝταΚουάν Τζέφρις, Τζον Τζένκινς, Γιάντε Μάτεν, Τζάστιν Άντερσον, Μπεν Μουρ, Τσινάνου Ονουάκου, Τσέισον Ραντλ, Τράβις Ράις, αλλά και ο πρώην του Κολοσσού Ρόδου, Σκότι Χόπσον, οι οποίοι και έκαναν… πλάκα στους φημισμένους συμπατριώτες τους.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ