Τουρίστες κάθονται στην πισίνα, μετά ακολουθεί μια μεγάλη έκπληξη από τη Σαβάνα…


Δεν είχε βρέξει για μήνες, έτσι οι άνθρωποι πήραν πολλά μέτρα για τη χρήση του νερού, δεν επιτρεπόταν να πλένουν τα αυτοκίνητα και οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να κάνουν μπάνιο καθημερινά. Τα ζώα στη Νότια Αφρική είχαν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα με αυτό. Αυτό ίσως μπορούσε να εξηγήσει την ξεχωριστή συνάντηση στο εκπληκτικό βίντεο στο τέλος αυτού του άρθρου.

Σχεδόν όλοι οι ποταμοί είχαν μετατραπεί σε ξηρά ποτάμια, έτσι η όμορφη χλωρίδα και πανίδα των εθνικών πάρκων της χώρας δεν είχαν πρόσβαση στο νερό. Τα ζώα αναζητούσαν μέρες ολόκληρες για ποτάμια ή μικρές λίμνες νερού για να πιουν.

Έτσι, όταν ένας διψασμένος ελέφαντας στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ, στη Νότια Αφρική, συνάντησε τυχαία μια πισίνα ενός ξενοδοχείου, περπάτησε μέχρι τους τουρίστες που κολυμπούσαν.

Πολλοί άνθρωποι έχουν στη λίστα επιθυμιών τους να πάνε στη Νότια Αφρική για να δουν τα εκπληκτικά άγρια ζώα σε ένα σαφάρι. Οι τουρίστες που κολυμπούσαν στην πισίνα δεν το περίμεναν αυτό.

Από τη μια πλευρά νόμιζαν ότι ήταν κάτι φοβερό, αλλά από την άλλη ο φόβος διαπερνούσε ολόκληρο το σώμα τους επειδή ένας τόσο μεγάλος ελέφαντας μπορεί να γίνει επιθετικός με τους ανθρώπους.

Δεν τολμούσαν να κουνηθούν και να πουν οτιδήποτε ο ένας στον άλλο, ενώ ο φιλικός ελέφαντας με τους τεράστιους χαυλιόδοντες του κοίταζε κατευθείαν μέσα στα μάτια τους.

Ο ιδιοκτήτης του θέρετρου είπε ότι τα ζώα από τη Σαβάνα έρχονται τακτικά στην πισίνα για να κάνουν μια βουτιά ή να πιουν λίγο νερό, ειδικά τη νύχτα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επέλεξε να μην ρίξει χλώριο στο νερό, επειδή αυτό είναι ανθυγιεινό για τα ζώα.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, οι τουρίστες δεν θα το ξεχάσουν ποτέ αυτό. Ευτυχώς απαθανατίστηκε σε βίντεο, αλλιώς κανείς δεν θα τους πίστευε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ