Πίθηκος οδηγεί λεωφορείο και οι επιβάτες είναι ατάραχοι! (vid)


Εσείς πώς θα αντιδρούσατε εάν μπαίνατε στο 550 και αντί για τον οδηγό βλέπατε έναν πίθηκο στη θέση του οδηγού; Εκτός απ’ την αρχική σας αντίδραση που θα ήταν πιστεύουμε το να σκάσετε στα γέλια, τι θα κάνατε μετά;

Προσωπικά θα ανησυχούσα για την ασφάλειά μου! Αυτό, όμως, δεν ισχύει και στο Ντουμπάι, όπου οι άνθρωποι απ’ ό,τι φαίνεται είναι πιο χαλαροί! Στο viral video που μας έρχεται απ’ το μακρινό Ντουμπάι, ένας πίθηκος οδηγεί λεωφορείο και οι επιβάτες είναι ατάραχοι!

Στο video, ο πίθηκος σκαρφαλώνει στο τιμόνι ενώ ο οδηγός το κρατά με το ένα χέρι του και χαϊδεύει τον πίθηκο με το άλλο. Περιστασιακά τον βλέπουμε ν’ αφήνει για μερικά λεπτά τελείως τον έλεγχο του οχήματος στον πίθηκο!

Ο επικεφαλής των μεταφορών του Ντουμπάι δήλωσε ότι η Αστυνομία εξετάζει το περιστατικό λόγω του αριθμού των κλήσεων που έλαβε σχετικά με το περιστατικό, παρόλο που δεν υποβλήθηκαν καταγγελίες εναντίον του οδηγού.

Στο Twitter πολλοί σχολίασαν το περιστατικό χιουμοριστικά, ενώ κάποιοι άλλοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το συμβάν, καθώς θα μπορούσε να συμβεί κάποιο ατύχημα απ’ την απροσεξία και τη χαλαρότητα αυτού του οδηγού!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ