ΑΕΚ – Κραϊόβα: Πρόκριση με… νεύρα για την Ένωση


Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση επί της Κραϊόβα στο Europa League, όμως το κακό δεύτερο ημίχρονο ενόχλησε τον Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος είδε και τον Μάρκο Λιβάγια να αποχωρεί εκνευρισμένος για τα αποδυτήρια μετά την αλλαγή του στο ματς

Ισόπαλη 1-1 με την Κραϊόβα αναδείχθηκε η ΑΕΚ στο «άδειο» ΟΑΚΑ και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League, παρότι έπαιξε με τη φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο, εμφανίζοντας τραγική εικόνα.

O Μάνταλος στο 24′ με εξαιρετική ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ για την Ένωση, αλλά στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» εμφάνισαν χειρότερη εικόνα, δέχθηκαν την ισοφάριση με τον Ιβάνοφ στο 63′ και «απειλήθηκαν» και με δεύτερο, αλλά κράτησαν τελικά το σκορ πρόκρισης. Έτσι θα βρεθούν στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπου και θα αντιμετωπίσουν τη Σπάρτα Πράγας.

Το παιχνίδι

Το παιχνίδι ξεκίνησε «μουδιασμένα» με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό, όμως μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, η Ένωση ανέβασε την απόδοσή της, με τον Μάνταλο να είναι αρκετά δραστήριος.

Ο αρχηγός της Ένωσης ήταν αυτός που έχασε και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, με ωραίο σουτ που πέρασε άουτ στο 24′. Δύο λεπτά αργότερα όμως, έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα για το 1-0.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ