ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Λάνγκφορντ. “Απέρριψα ομάδες της Euroleague”


Ο Κιθ Λάνγκφορντ επέστρεψε στην Αθήνα, αυτή τη φορά για λογαριασμό της ΑΕΚ και εξήγησε τους λόγους που τον έπεισαν να αφήσει τη Euroleague για να αγωνιστεί στην Ένωση.

Ο ρόλος του ηγέτη στην ΑΕΚ, ήταν το σημαντικότερο δέλεαρ για τον Κιθ Λάνγκφορντ στην πρόταση της Ένωσης, με τον Αμερικανό γκαρντ να δηλώνει ανυπόμονος για τη νέα σεζόν, κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».Οι δηλώσεις του Λάνγκφορντ

«Είμαι ενθουσιασμένος. Διαφορετική δοκιμασία, σε ένα διαφορετικό μέρος της καριέρας μου. Ανυπομονώ για αυτό. Μίλησα με κάποιες ομάδες της Euroleague αλλά δεν ήταν αυτό που έψαχνα για τον ρόλο μου στην ομάδα τους. Είχα μια κουβέντα με τον προπονητή και έχουμε τις ίδιες βλέψεις. Mου άρεσε πολύ στην Αθήνα πέρυσι οπότε για εμένα το «ναι» ήταν μονόδρομος».

Για τον ρόλο του ηγέτη στην ΑΕΚ: «Είναι κάτι φυσιολογικό για μένα. Δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητά μου αλλά με το στυλ παιχνιδιού μου. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και εγώ θέλω να δείξω την φυσιολογική εικόνα μου».

Για τους στόχους του με την ΑΕΚ: «Προφανώς και βρίσκομαι προς τη δύση της καριέρας μου και στην ΑΕΚ θέλω να δώσω μερικές από τις καλύτερες στιγμές που μου έχουν απομένει».

Για το αν είναι έτοιμος να κατακτήσει τίτλους με την ΑΕΚ: «Εγώ εμπιστεύομαι τη διαδικασία. Δεν μπορώ να εγγυηθώ από τώρα πράγματα. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν και από τη Δευτέρα θα αρχίσουμε προπονήσεις».Η άφιξη του Λάνγκφορντ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ