Μπάρτι – Σάκκαρη LIVE: Για νέα υπέρβαση στα προημιτελικά του Σινσινάτι


Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Άσλεϊ Μπάρτι σε έναν από τους σημαντικότερους προημιτελικούς της καριέρας της.
Μια ημέρα μετά την ονομαστική της εορτή, η Ελληνίδα τενίστρια θέλει να πάρει μια ακόμα νίκη κόντρα σε αντίπαλο του top-10 της παγκόσμιας κατάταξης.
Η Σάκκαρη θα προσπαθήσει να κάνει την 3η συνεχόμενη Top 10 νίκη της που θα την στείλει στα ημιτελικά, , 6η τη φετινή χρονιά και η 8η συνολικά στην καριέρα της.

Η Μαρία Σάκκαρη καλείται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά την ανοδική της πορεία στο γυναικείο τένις.

Η Ελληνίδα τενίστρια δίνει έναν από τους σημαντικότερους προημιτελικούς της καριέρας της, αντιμετωπίζοντας την καλή της φίλη, Νο. 1 στο ταμπλό και Νο. 2 στον κόσμο, Άσλεϊ Μπάρτι.

Η Σάκκαρη θα προσπαθήσει να κάνει την 3η συνεχόμενη Top 10 νίκη της που θα την στείλει στα ημιτελικά, , 6η τη φετινή χρονιά και η 8η συνολικά στην καριέρα της. Η Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε πριν απ’ τον σημερινό αγώνα τις Πέτρα Κβίτοβα και Αρίνα Σαμπαλένκα.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Στην περίπτωση πρόκρισης της Μαρίας Σάκκαρη στα ημιτελικά του Western & Southern Open, θα υπάρξει τεράστια άνοδος της στην παγκόσμια κατάταξη.

Αν η 24χρονη Αθηναία προκριθεί στα ημιτελικά, θα ανέβει στην 24η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, σημειώνοντας νέο ρεκόρ καριέρας. Σε περίπτωση αποκλεισμού από την φετινή κάτοχο του Roland Garros, θα κερδίσει δύο θέσεις και θα ανέβει στο Νο31, έχοντας εξασφαλίσει θέση seeded στο Αμερικανικό Όπεν.

Η… παράδοση ανάμεσα στις δύο τενίστριες είναι στο 1-1, με τη Σάκκαρη να έχει κερδίσει στο Indian Wells 2018 και τη Μπάρτι να επικρατεί στο φετινό Australian Open.

Η νικήτρια θα περιμένει μια εκ των Πλίσκοβα-Κουζνέτσοβα στα ημιτελικά που αγωνίζονται λίγο αργότερα (20:00GR). Β.Γουίλιαμς-Κις (02:00GR) και Οσάκα-Κένιν (22:00GR) οι άλλοι δύο προημιτελικοί στο γυναικείο ταμπλό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ