Σε έχει φιλήσει ποτέ κατσικούλα ή… γαιδαράκος; Εμάς ναι, σε μια από τις ωραιότερες φάρμες της Ελλάδας


Αν βρεθείς στη Ρόδο, θα πρέπει να την επισκεφτείς

Μια από τις πιο όμορφες φάρμες της Ελλάδας, βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την παλιά πόλη της Ρόδου και συγκεκριμένα στην περιοχή Παραδείσι, λίγα μέτρα μακριά από την ξακουστή κοιλάδα με τις πεταλούδες.

Στη Ρόδο εκτός από τις πρασινογάλανες θάλασσες με τις χρυσαφένιες παραλίες, η φάρμα είναι ένας καλός λόγος για να περάσετε μια δημιουργική ημέρα γεμάτη εμπειρίες και σέλφι με καμήλες, ελαφάκια, πανέμορφους γαϊδαράκους και για τους πιο τολμηρούς και με τον -100+ κιλών- λαίμαργο στρουθοκάμηλο που τον φωνάζουν “Ντόναλτ”.

 

H Φάρμα Ρόδου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Ρόδου και λειτουργεί συνεχόμενα από το 2001. Έχει φτιαχτεί με τόση αγάπη και λεπτομέρεια, που φαίνεται από την είσοδο, πριν ακόμα μπεις μέσα για να δεις από καγκουρό μέχρι αγριογούρουνα και ακανθόχοιρους!

Λειτουργεί καθημερινά, από τις 9 το πρωί έως τις 7.30 το απόγευμα, έχει προσιτό εισιτήριο (Ενήλικες 7 ευρώ, παιδιά 3 έως 12 ετών 4 ευρώ, ενώ για μωρά έως 3 ετών η είσοδος είναι δωρεάν). Μπορείτε να κάνετε on line κράτηση με έκπτωση 15% από το επίσημο site της φάρμας εδώ: www.farma-rhodes.com/tickets.

Όταν βρεθείς στις κατσικούλες νάνους, μη διστάσεις να μπεις μέσα και να τις ταΐσεις. Θα έρθουν κατευθείαν επάνω σου και θα κρεμαστούν σαν σκυλάκια στα δυο πόδια ανοίγοντας το μικρό τους στόμα για να τα ταΐσεις με καρότα και μαρούλια που μπορείς να προμηθευτείς από την είσοδο της φάρμας.

Στους στρουθοκάμηλους, ο νεαρός που βρίσκεται στον χώρο, θα σου δώσει όσες φορές θέλεις καλαμπόκι για να τους ταϊσεις. Πρέπει να ζήσεις την εμπειρία και να χαϊδέψεις τον μακρύ λαιμό τους. Οι στρουθοκάμηλοι το λατρεύουν. Όπως και τις σέλφι. Και δεν είναι οι μόνοι. Σελφι μπορείς να βγάλεις με τους πανέμορφους γαιδαράκους, το πόνυ, τις καμήλες, τα κατσικάκια που όταν δεν τα ταΐζεις τους αρέσει να κάνουν μονομαχίες με τα μικρά τους κέρατα, ενώ θα λατρέψεις ακόμα και τα αγριογούρουνα που θα κάνουν σαν παλαβά όταν σε δουν με καρότα και μαρούλι στο χέρι!

Στη φάρμα θα έχεις την ευκαιρία να δεις το μεγαλύτερο κομπολόι στον κόσμο από αυγά στρουθοκάμηλου, περίτεχνα ζωγραφισμένα που πραγματικά δίνουν ένα εντυπωσιακό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Στη φάρμα της Ρόδου, μπορείς να πιεις σπιτικό χυμό πορτοκάλι και λεμόνι, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να φας μια γνήσια ομελέτα στρουθοκάμηλου.

Η εμπειρία σου σε αυτό το σημείο του νησιού θα σου αφήσει μόνο ενθουσιασμό και δεκάδες φωτογραφίες ως αναμνηστικό που θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις σε φίλους και συγγενείς. Μια εμπειρία που δύσκολα θα βρεις σε άλλο σημείο της Ελλάδας.

Info: Farma of Rhodes, τηλέφωνα: 2241081717 ή 693 4249366

Page: www.farma-rhodes.com Facebook official page: Farma of Rhodes Petting Zoo


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εξαιρετική εμπειρία. Περάσαμε καταπληκτικά, χαιδέψαμε σχεδόν όλα τα ζώα της φάρμας, εγώ δοκίμασα την σπιτική λεμονάδα ενώ τα παιδιά τον χυμό πορτοκαλιού, ενώ κατά την έξοδό μας οι ευγενικοί υπάλληλοι μας δώρισαν αναμνηστικά δωράκια από αυγό στρουθοκάμηλου. Αξίζει να πάνε όσοι επισκέπτονται την όμορφη Ρόδο.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ