Μητσοτάκης… στη γύρα. Πότε πάει στην… έδρα Μέρκελ – Μακρόν

Διακοπές… τέλος, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπει από αύριο, Δευτέρα 19.08.2019, σε ρυθμούς… καθημερινότητας. Ποια τα επίσημα ταξίδια στον ορίζοντα.

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιστρέφουν στην βάση τους για… σκληρή δουλειά μετά τις ολιγοήμερες διακοπές μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος απολαμβάνει τα τελευταία μπάνια στην Κρήτη, ετοιμάζεται για τα «βαθιά». Τα πρώτα επίσημα ταξίδια που θα κάνει ο Μητσοτάκης

Το αμέσως προσεχές διάστημα, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει και τα πρώτα του επίσημα ταξίδια στο εξωτερικό μετά το πρώτο που έκανε – ως είθισται -στην Κύπρο. «Survivor» ο Μητσοτάκης στα Χανιά! [pics]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 22 Αυγούστου θα μεταβεί αυθημερόν στο Παρίσι όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Στις 29 Αυγούστου ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Βερολίνο μετά από πρόσκληση της καγκελαρίου.

Στις 2-3 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στην Χάγη, όπου θα συναντηθεί με τον Ολλανδό ομόλογό του, Μαρκ Ρούτε.

Μετά τις πρώτες διεθνείς επαφές του, ακολουθεί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη η πρώτη του ομιλία ως πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 7 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα και τους στόχους για το 2020.Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, στις 24-27 Σεπτεμβρίου, ο Ελληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη για την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ