Αμβρόσιος: “Δηλητήριο” Παπαδημούλη. “Ακροδεξιός και ρατσιστής”.

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, παραιτήθηκε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ασκεί πολεμική κριτική!

Παρελθόν αποτελεί από την θέση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ο Αμβρόσιος, με την είδηση να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να προκαλεί έκπληξη. Αμβρόσιος: Παραιτήθηκε από Μητροπολίτης! Βίντεο με τις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις

Ο ίδιος, τελώντας σήμερα, Κυριακή 18.08.2019, την τελευταία του, αποχαιρετιστήρια λειτουργία, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση, τονίζοντας μάλιστα πως «η πατρίδα μας κινδυνεύει και η πίστη μας διώκεται».

Εν τω μεταξύ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολίασε μέσω Twitter την είδηση, ασκώντας σφοδρή κριτική εναντίον του πρώην -πλέον- Μητροπολίτη, για τις κατά καιρούς -και ήταν… πολλές αυτές- προκλητικές του δηλώσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης: «Ακροδεξιός, ρατσιστής και διαρκής κήρυκας της μισαλλοδοξίας ο παραιτηθείς Αμβρόσιος. Κορυφαία του δήλωση ο χαρακτηρισμός της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, ως της «χρυσής ελπίδας του έθνους». Τέτοιοι ιεράρχες εκθέτουν την εκκλησία και βλάπτουν την δημοκρατία»!Παπαδημούλης – Αμβρόσιος… ο πόλεμος ΑμβρόσιοςΑμβρόσιος

Φωτογραφία από Twitter.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here