Ελλάδα – Σερβία LIVE το σπουδαίο παιχνίδι για το τουρνουά Ακρόπολις


H Εθνική Ελλάδας δίνει τον τελευταίο της φιλικό αγώνα σε ελληνικό έδαφος, αντιμετωπίζοντας στον άτυπο τελικό του τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank» την πανίσχυρη Σερβία.
Πρόκειται για το πιο δύσκολο τεστ της «γαλανόλευκης» ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Με 11 παίκτες θα παραταχθεί η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου.
Sold out στο ΟΑΚΑ.

Την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχει η Εθνική Ελλάδας. Το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλο αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Σερβία στον άτυπο τελικό του τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank». Αυτός θα είναι ο τελευταίος φιλικός αγώνας εν Ελλάδι, πριν το Παγκόσμιο.

Στην αποστολή επιστρέφει ο Γιάννης Μπουρούσης, που χθες πήρε ανάσες, ενώ πιθανότατα μετά το τέλος του αγώνα θα ανακοινωθεί ποιοι θα ταξιδέψουν στην Κίνα. Να σημειωθεί ότι εκτός έμειναν για προληπτικούς λόγους οι Παπανικολάου και Παπαπέτρου, όπως κι ο τραυματίας Σλούκας, με αποτέλεσμα η «γαλανόλευκη» να παραταχθεί με 11 παίκτες. Παρακολουθήστε LIVE το Ελλάδα – Σερβία από το newsit.gr

Στις τάξεις της Εθνικής υπάρχει αγωνία για την κατάσταση του Σλούκα. Η θλάση που υπέστη στη γάμπα έθεσε σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα είναι στην Κίνα.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι αποφασισμένος να τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν χάσει 2-3 παιχνίδια στο ξεκίνημα της διοργάνωσης. Σε ό,τι αφορά στον Ιωάννη Παπαπέτρου, δεν υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του. Το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Παπανικολάου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ