Αλβανία: Εστιάτορας στο καπό αυτοκινήτου Ισπανών τουριστών (vid)

Οι εικόνες έρχονται από την Αλβανία και ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου, με τον υπουργό Τουρισμού της γειτονικής χώρας να έχει ήδη απολογηθεί

Μια οικογένεια από την Ισπανία είναι δεδομένο πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τις διακοπές στην γειτονική Αλβανία! Κι αυτό διότι είδαν έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου να… «κρέμεται» από το αυτοκίνητό τους και να προσπαθεί να σπάσει το παρμπρίζ! Κι όλα αυτά ενώ το όχημα κινούνταν!

Αφορμή; Το ότι έφυγαν δυσαρεστημένοι από την επιχείρησή του!

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στην Αλβανία και καταγράφηκε καρέ-καρέ από έναν εκ των τουριστών.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου φαίνεται να «κρέμεται» από το αυτοκίνητο έχοντας ανοίξει μια τρύπα στο παρμπρίζ ενώ το όχημα διανύει μια μεγάλη απόσταση.

Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο εστιάτορας προχώρησε στην κίνηση αυτή όταν οι Ισπανοί τουρίστες αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν.

Η απίστευτη καταδίωξη ολοκληρώθηκε όταν μετά από αρκετά λεπτά ο 51χρονος εστιάτορας δεν άντεξε άλλο να κρατιέται από το ταμπλό του αυτοκινήτου.

Λίγη ώρα αργότερα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου συνελήφθη.

Δείτε το απίστευτο βίντεο από την Αλβανία:

Η Αλβανία και η δυσφήμηση

Σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις σε βάρος της χώρας του ο υπουργός Τουρισμού της Αλβανίας, Μπλέντι Κλόσι, συναντήθηκε με τους Ισπανούς τουρίστες και σε δηλώσεις του σημείωσε ότι «είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε αυτό που συνέβη και για να εγγυηθούμε σε όλες τις άλλες οικογένειες τουριστών που βρίσκονται στην Αλβανία ότι θα βρουν ένα ευγενικό καλωσόρισμα και φιλοξενία που θα τους αφήσει καλές αναμνήσεις».

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για την σωστή δημοσιογράφια πρέπει να τονίσουμε ότι ο εστιάτορας είναι ελληνικής καταγωγής ξάδερφος πολιτικού πρόεδρο κόμματος ελληνικής μειονότητας.Αφτα να τα λέτε

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ