Άρης Μακρής: Αυτός είναι ο ρόλος του στο X Factor – Τι ακριβώς θα κάνει; (photos)

O Άρης Μακρής θα βρίσκεται στο X Factor τη νέα σεζόν και ο ρόλος του είναι «πολυμηχάνημα».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την πρόταση, πώς προέκυψε αλλά και ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει κάποιος για να κερδίσει το show.

Ποια είναι η γνώμη σας για τους κριτές του «Χ Factor»;

Τους ξέρω λίγο, είναι η αλήθεια. Τους εκτιμώ ως καλλιτέχνες. Είναι φτασμένοι άνθρωποι. Φαντάζομαι ότι δεν θα ήταν σε αυτόν τον ρόλο εάν δεν είχαν πετύχει κάποια πράγμα­τα προσωπικά, θεωρώ ότι το ζητούμενο για την κριτική επιτροπή ενός σόου δεν είναι το πόσο φτασμένος είναι κάποιος, αλλά το πό­σο σωστός είναι σε αυτά που λέει στα σχόλια και αν δημιουργεί και ο ίδιος σόου.

Πώς και πότε ήρθε η πρόταση για το «Χ Factor»;

Η πρόταση ήρθε πριν από λίγους μή­νες μέσω της εταιρείας μου, την Panik records, που έχει αναλάβει δι­σκογραφικά και τον νικητή του «Χ Factor».

Ποιος θα είναι ο ρόλος σας στο σόου του Open;

Θα είμαι ο παρουσιαστής των backstage, των οντισιόν και των cootcamps. Στη συνέχεια, στα live παρουσιάστρια θα είναι η Δέσποι­να Βανδή.

Ποια είναι η εικόνα που έχετε σχη­ματίσει σε σχέση με τους υποψηφίους; Υπάρχουν ταλέντα, υπάρχουν πρόσω­πα που θεωρείτε ότι θα λάμψουν επί σκηνής;

Υπάρχουν πολλά ταλέντα, έχουμε ακούσει πολλές δυνατές φωνές, ωστόσο δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο τώρα. Ξέρω ότι το υλικό είναι πολύ καλά

Η Κύπρος και η Θεσσαλονίκη εξα­κολουθούν να είναι πηγές ταλέντων;

Είναι, όντως. Πολλοί από τη Θεσσαλονίκη και παιδιά από την Κύπρο έχουν έρθει στο «Χ Factor».

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχεις ένας υποψήφιος ή μία υποψήφια για να κερδίσει το «Χ Factor»;

Πρέπει να έχει το πακέτο – ή, αλλιώς, το «Χ Factor». Να συνδυάζει ένα σύ­μπλεγμα ταλέντων. Ωστόσο, σίγουρα πρέπει το τραγούδι να είναι η βάση. Ο κόσμος θέλει να δει πώς μιλάς, πώς είσαι ως προσωπικότητα, να νιώσει οικεία μαζί σου, να του προτείνεις κάιtι διαφορετικό.

Πιστεύετε ότι υπάρ­χει χώρος για νέα ταλέ­ντα στο τραγούδι;

Πάντα υπάρχει χώρος. Ακό­μα και να ισχύει ότι την πίτα μπορεί να εκμεταλλευθούν 100 άτομα, εάν υπάρχει ακό­μη ένας και είναι καλύτερος από τους 100, τότε θα πάρει τη θέση ενός από τους 100. Δεν εί­ναι θέμα αν χωράει, αλλά αν αξίζει. Αν αξίζει, θα προχωρήσει σίγουρα.

Είναι εύκολο να κάνει κάποιος καριέρα στον χώρο της μουσικής; Ανάλογα με το τι όνειρα έχει ο καθένας και τι θέλει να επιτύχει. Είναι ένας χώ­ρος που θέλει γερό στομάχι, θέλει να το κυνηγήσεις εσύ ο ίδιος και να μην περιμένεις από άλλους. Αν θέλεις κάτι πολύ, οι δυσκολί­ες δεν σε ζορίζουν τόσο.

Πηγή: Τv Έθνος

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ