Δημήτρης Λυμπερόπουλος: Τα μυστικά του Ωνάση που «πήρε» μαζί του


Λόγια και ιστορίες του Αριστοτέλη Ονάση από τον βιογράφο του Δημήτρη Λυμπεροπούλου.

«Προσεξε, μικρό, αυτά που λέμε να γράψουμε μετά τον θάνατο μου. Μην δεις τίποτα δημοσιεύθηκε με ανοιχτά τα μάτια μου, θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Ο Ονάσης δήλωσε: Οι μεγάλοι μύστες βγαίνουν μετά την θανάτωση του και με τον Άρη γράφοντας Χαρτί Για μερικά πράγματα που μου είχαν αναφέρει »

Τώρα σου ομολογώ και εγώ αυτό: Ήρθαν και μου βρήκαν οι υπεύθυνοι της μεγάλης εκδοτικής εταιρείας Γερμανικών συμφερόντων πριν από περίπου ένα μήνα για να μιλήσουν τα μυστικά της Ονάσης, μυστικά που μου είχε . μοιράζεται για να βγουν μετά την θανάτου του. Η επιταγή είχε πάνω από πολλά μηδενικά … ».

Λόγια που συγκλονιστικά βγήκαν από τα χείλια του Δημήτρη Λυμπεροπούλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή πλήρων ημερών, παίρνοντας μαζί του τα μεγάλα μυστικά της οικογένειας Ονάση, με την οποία διατηρούσε στενές σχέσεις φιλίας για ολόκληρες δεκαετίες. Μεταξύ αυτών των μυστικών ήταν ότι ο Αριστοτέλης γνώριζε τον κρύβοντα πίσω από την θανάτου του γιου του Αλέξανδρου.

Ο υπεύθυνος της δημοσιογραφίας και ο συγγραφέας έμεινε τελευταίος πνεύμα στην ηλικία των 96 ετών στην αίθουσα 501 του θεραπευτικού κέντρου της αποκατάστασης του Συγγρού.

Λίγους μήνες νωρίτερα, λόγω της παρουσίας μου στο εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο πρωί και στη συνέντευξη της Γεωργίας Βασιλειάδου, που μου έδωσε για προβολή, τηλεφώνησε. «Το είδε όλη την Ελλάδα, με το θέμα της συνέντευξης της Βασιλειάδου. Καλά κάνατε και δώσατε εκείνες τις κασέτες. Άμα τα είχαν εμένα, θα είχαν χάσει – Να σου δώσω και άλλα »μου είπε, προτρεπώντας με. Εντούτοις, το κατάμα που είχε πάσχει στον ισχίο του δεν επέτρεψε να βρεθεί.

Δημήτρης ΛυμπερόπουλοςΔημήτρης Λυμπερόπουλος

Τρεις εβδομάδες πριν από τον θάνατο του συναντήθηκαν δύο φορές στο δωμάτιο του θεραπευτηρίου όπου νοσηλεύτηκαν και συζητήθηκαν – και με την υπόσχεση ότι θα δημοσιοποιήσω όλα όσα είπε μετά την θανάτου του – μου αποκάλυψαν τις μεγάλες αλήθειες του Αριστοτέλη Ονάση, της Μαρίας Κάλλας, Τζάκι Κένεντι , Γεωργία Βασιλειάδου, Γιώργου Παπασιδέρη και πολλοί άλλοι, έχοντας πάντα κατά νου ότι θα έφυγε από την ζωή. «Μου λένε ότι θα γίνω καλά, ότι θα περπατήσω και τους απαντάω:« Ρε, πάτε καλά; Πόσο θα πάω ακόμα; Πέγα ενενήντα πέντε! »» Αναφέρθηκε βουρκωμένος. Ηθελε να πει πολλά.

«Άλλοτε κόβιζε από το φόβο να μην δημοσιευθεί πριν πεθάνει και άλλοτε μου πετούσε μισολογίες. «Σε ξορκίζω. Δεν θα πεις τίποτα όσο ζω. Είσαι ο μόνος δημοσιογράφος που έχει μπει στο σπίτι μου εδώ και τριάντα πέντε χρόνια »επανέλαβε και του έδωσε ξανά την υποσχέση μου. Τον ζήτησα, μάλιστα, και να βιντεψωπησω όσα μου έλεγε. «Οχι σήμερα. Να με φτιάξω λίγο το κοπέλα που έχω στο σπίτι και να έρχομαι εδώ, και θα γράψω σε βίντεο για να τα παρουσιάσω μετά τον θάνατό μου »ήταν η απάντηση του.

Διάσπαρτα στοιχεία

Τις δύο ώρες που έμεινε στην αίθουσα του για πρώτη φορά ο Δημήτρης Λιμπεροπούλος μου ανέφερε διάσπαρτα στοιχεία από την ζωή του, και κυρίως από τον Ονάση: «Από το πείσμα μου σε αυτό έγινε τι έγινε, θα σου πω μια τελευταία εξέλιξη στο θέμα του Αριστοτέλη .

Τον προηγούμενο Μάιος μου πήρε κάποιος πολύ γνωστός Έλληνας με σκοπό να με συναντήσει. Τού είπα, λοιπόν, ότι εγώ δεν βγαίνω από το σπίτι μου και, αν ήθελε, να έρθει στο δικό μου. Πράγματι, κλείσαμε ραντεβού και έρχονται στο σπίτι μου δύο άντρες και μια γυναίκα. Είναι πολύ γνωστό πρόσωπο μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας.

«Κύριε Λυμπεροπούλε, από εσάς θέλουμε μόνο ένα πράγμα: να μας πείτε αυτά που σας είχε παραδώσει από την Ονάση και δεν τα βγαλάτε ποτέ στην δημοσιότητα, καθώς και αν επιθυμείτε ολόκληρο το αρχείο σας θα φτάσει στο ίδρυμα (σ.σ .: παραλείπει να αναφέρει το όνομα), όπου το ειδικό δωμάτιο θα σας φέρει το όνομα «. Τους κοίταξα αποσβολωμένος. Δεν ήξερε αν μου κάνουν πλάκα. «Εμείς θα υπογράψουμε συμβόλαια για όλα και μια επιταγή με … πολλά μηδέν» ».

Ο χρόνος εκείνη σταμάτησε τη συζήτηση μας και γύρισε την ματιά του προς την άλλη πλευρά. «Εγώ, μικρός, ξέρω πόσα διαμερίσματα είχα στην Αθήνα; Εφτα. Τώρα έχω μόνο αυτό που κάθομαι. Πόσο ακόμα ;; Επιμένω και το ερώτημα αν υπογράψατε. «Φυσικά και υπέγραψα. Ο μ μ @@@@@ θα έχει πολλά λεφτά, αλλά τα αφαγά. Και πού να φανταστώ, όμως, ότι θα έφτανα μέχρι τα 95 μου; Όταν είσαι νέος, πιστεύεις ότι μπορείς να πεθάνεις την ημέρα και θέλεις να γλένεις μέχρι το τέλος όλα »σημειώσω με νόημα.

Ωστόσο, μέσα από τη συζήτηση που μου είχε ζητήσει να κοινοποιήσει το μυστικό της εταιρείας των γερμανικών συμφερόντων. «Αυτά τα μυστικά που ο Ωνάσης μου είχε πει και δεν είχα το θάρρος να τα γράψω γιατί φοβόμουν. Αυτά ήθελαν και γι «αυτό θα υπογράψουν σύμβαση που θα βγουν μετά την θάνατό μου. Μιλάμε για πολλά χρήματα.

Ομοίως, με την πρόβλεψη της χακί … Πήραν τους ανθρώπους και με είδαν και εδώ στο νοσοκομείο. Ενδιαφέρεστε πολύ »τόνισε. Οπότε, ο σπουδαίος δημοσιογράφος έριξε τη … βόμβα του, αποκαλύπτοντας ότι ο Αριστοτέλης Ονασης γνώριζε από την πρώτη στιγμή τους θανάτους του γιου του, αλλά φοβόταν ότι αν αποκαλύψει την αλήθεια, θα είχε την ίδια τύχη και την κόρη του Χριστίνα. «Τα πάντα και τα πάντα … Όλα αυτά θέλουν να γράψω. Το κατάλαβες, νεαρέ; «μου είπε, καταγόταν με πολύ ζωηρό βλέμμα, που σχεδόν με … πάγωσε.Τότε αλλάξε το θέμα της συζήτησης, πηγαίνοντας με το αγόρι της Γεωργίας Βασιλειάδου, θέλοντας έτσι να αποσπάσω την προσοχή.

Για τον Δημήτρη Λιμπερόπουλο η Μαρία Κάλλας ήταν η απόλυτη η ντίβα και πολύ καλή φίλη του.

«Μεγάλη λάθος έκανε ο Άρης με τη Μαρία. Οταν διαχωρίζονται, εμένα ήλπιζαν να μου το πει. Και όταν τα έφτιαξαν με το άλλο (σ.α: Τζάκι Κένεντη), τότε είπε: «Ωχ, θα «χουμε φουρτουνες» ». Σε δύο βιντεοσκοπημένες κασέτες με εμπιστοσύνη με διαλέξεις μεγάλων προσωπικοτήτων της Ελλάδας και του εξωτερικού, διακρίθηκαν πάντοτε εκεί με τον πατέρα της Μαρίας Κάλλου, Γιώργο Καλογεροπούλου, και με την πρώτη σύζυγο της Μπάττιστα Μενεγουούνι που έγιναν στα μέσα της δεκαετίας του 70. Το εντρίγκαρα λοιπόν , όταν έλεγε για το φεμολογούμενο θέμα του … νεογέννητου της Μαρίας Κόλλας από την Ονάση. «Μ @@ ιες. Σε παρακαλώ, δεν μου το αναφέρεις ποτέ ξανά. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, θα το γνώριζα. Έχω κάνει συνεντεύξεις και με τη Μαρία και με την αδερφή της, Τζάκι Καλογεροπούλου, και με τον πατέρα της, τον Γιώργο Καλογερόπουλο, και με τον Μενεγίνι. Δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο θέμα. Η Μαρία είχε κάποιο γυναικολογικό θέμα και σταμάτησε εδώ »ανταποκρίθηκε ορθά κοφτά.

Καρπός του Ερωτά της

Τι είχε συμβεί που έκανε ο δημοσιογράφος, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε μιλήσει σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ για το θέμα αυτό; Στο ντοκιμαντέρ «Απόλυτη Κάλλας» του Γάλλου σκηνοθέτη Φιλίπ Κολί, βασισμένο σε ιστορικά αρχεία, αποκαλύφθηκε μια μυστική πτυχή της ζωής του μεγάλου προσώπου: ότι η Μαρία Κάλλας γεννήθηκε το 1960 μια νεκρή νεκρή που φέρεται ότι ήταν καρπός των ερωτημάτων της με τον Aristotle Onassis.

Ο διάσημος σκηνοθέτης ισχυρίστηκε ότι είχε επαληθευτεί αυτό το γεγονός με πιστοποιητικό γεννήσεως στο οποίο ο νεκρός νεογνό αναφέρθηκε με την επωνυμία Χέμη, αλλά με επίθετο «μη αναγνωρίσιμο». «Δεν ισχύει. Είναι παραμύθια αυτών των ξένων … »επανέλαβε κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας ο Λυμπερόπουλος.

Πριν από λίγες μέρες ο μεγάλος δημοσιογράφος ήρθε ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όταν ανέτρεψε τη θεωρία των γυμνών <ρωτσγροκροττκ; 7ζ ^

Σκορπιό. «Όταν ο Τζάκι έκανε λάθος και είδε το παπαράτσι ολόγυμνο στο Σκορπιό, έγινε έξω από φρεδόν τον Ονάση, αποκαλώντας την« τρελοαμερικάνα ». Τότε εκείνη, ως παλιά φωτορεπόρτερ, τον εικονογραφεί και κυκλοφόρησε την φωτογραφία του σε περιοδικό »αποκάλυψε στο« Espresso »ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος. Θυμήθηκε, επίσης, ο Ονάση να σχολιάσει τις γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας του: «Η Τζάκιδεν

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ