Το πρωί νοσηλεύτρια, το βράδυ τραγουδίστρια – Η συνεργασία με τον Μητροπάνο και η αποκάλυψη (photos)


Με πολλή συγκίνηση αναφέρθηκε στον σπουδαίο ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο. 

Άλλη το πρωί, άλλη το βράδυ. Η ερμηνεύτρια εργάζεται ως νοσηλεύ­τρια στο Γενικό Κρατικό Νοσοκο­μείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», αλλά παράλληλα είναι και ενεργή τραγουδίστρια, με δισκογραφία και liνe εμφανίσεις σε γνωστά στέκια των Αθηνών!

Η ίδια λοιπόν αναφέρεται στη ζωή της, αλλά και στη φιλική σχέση που διατηρούσε με τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο και την οικογένειά του. Aποκαλύπτει, μάλιστα, πως το τελευταίο βράδυ της ζωής του το πέ­ρασαν παρέα!

«Από μικρή ήθελα να γίνω ή νοσηλεύτρια ή τραγουδίστρια! Και να τελικά που έγινα και τα δύο. Η νοσηλευτική ήταν το παιδικό μου όνειρο. Συγκεκριμένα, ο στόχος μου ήταν αξιωματικός νοσηλεύτρια, αλ­λά δεν κατάφερα να συγκεντρώσω τα μόρια που απαιτούνταν γι» αυτή τη σχολή στις εξετάσεις και τελείωσα την απλή Νοσηλευτική.

Με τη μουσική ήρθα σε επαφή πρώτη φορά σε ηλικία επτά ετών, για­τί ο πατέρας μου ήθελε να μάθουμε μουσική και τον ευγνωμονώ γι» αυτό. Άρχισα μαθήματα κιθάρας και θυμά­μαι χαρακτηριστικά ότι, επειδή ήμουν μικρούλα και δεν έφτανα την κανο­νική κιθάρα, φτιάχτηκε σκαμνάκι ειδικά για μένα, για να φτάνω να παίζω.

Όταν έπιασα στα χέρια μου κανο­νική κιθάρα λίγα χρόνια αργότερα κι έπαιξα, κάτι πολύ μαγικό συνέβη μέ­σα μου.

Παράλληλα με την κιθάρα έκανα και μαθήματα φωνητικής και συνεχίζω να μελετώ μουσική. Η εξέλιξη δεν σταματά ποτέ. Ακούω πολλή μουσική και όλα τα είδη, αν κι εγώ είμαι περισ­σότερο στο ελαφρύ λαϊκό και σε ροκ μπαλάντες» λέει και συμπληρώ­νει: «Τον Οκτώβριο του 2018 κυκλο­φόρησε ο πρώτος μου προσωπικός δίσκος με τίτλο «Απόφαση». Δημιουργός του, σε μουσική και στίχους, είναι ο Δημήτρης Φακός και την ηχοληψία έχει ο καλός μου φί­λος Δημήτρης Δελής».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια μιλά για έναν πολύ ξε­χωριστό άνθρωπο στη ζωή της, τον Δημήτρη Μητροπάνο.

«Το εξοχικό της οικογένειάς μου στον Μαραθώνα είναι δίπλα σε εκείνο του Δημήτρη Μητροπάνου κι έτσι κάναμε μα­ζί διακοπές τα καλοκαίρια και πολλή παρέα. Όσο μεγαλώναμε, τόσο τον θαυμά­ζαμε. Είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να γίνω τραγουδίστρια.

Η συμβουλή που μου εί­χε δώσει αναφορικά με το τραγούδι, ήταν αυτό που έκανε κι ο ίδιος: «Να τρα­γουδάς με την ψυχή σου!» Τα τελευταία χρόνια πριν φύγει από τη ζωή κάνα­με πολλή παρέα. Θυμάμαι, όταν είχε έτοιμο τον τελευ­ταίο του δίσκο, πριν από την ηχογράφηση, με φώ­ναξε και μου είπε «Μικρή, έλα να ακούσεις λίγο κάτι» και με έβαλε να ακούσω τα τραγούδια να του πω τη γνώμη μου.

Άκουσα όλα τα τραγούδια και στο «Οταν έχω εσέ­να» συγκινήθη­κα και του είπα: «Αυτό θα μεί­νει!» Αν ζού­σε, θα κάναμε ντουέτο» είπε συγκινημένη στην Espresso και μίλησε για το τελευταίο βράδυ του.

«Παραμονή του θανάτου του ήμασταν παρέα. Το τελευταίο βράδυ φάγαμε όλοι μαζί και τα λέγαμε. Ήταν μια χαρά ο άνθρωπος. Είχε γυρίσει από τη Γαλλία πριν 10 μέρες όπου πήγε για τη θε­ραπεία του, και ήταν όλα τέλεια. Και το πρωί… Η είδηση με βρήκε στο χειρουργείο. Δεν μπορούσα να συνεχίσω τη δουλειά μου και ζήτησα άδεια να φύγω.

Έτρεξα στο σπί­τι και σφιχταγκαλιαστήκαμε με την κυρία Βένια (σ.σ.: η γυναίκα του αείμνηστου καλλιτέχνη) και τους γονείς μου και κλαίγαμε» περιγρά­φει συγκινημένη η ερμηνεύτρια.

Ποια όμως μίλησε τόσο ένθερμα για τον Δημήτρη Μητροπάνο;

Η απάντηση στις ακόλουθες εικόνες…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ