Νέο ηλεκτρικό Hyundai αναβιώνει το Pony!

Ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο θα παρουσιάσει η Hyundai στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (10-22 Σεπτεμβρίου 2019), το οποίο αποτελεί συμβολικό ορόσημο για τον σχεδιασμό των μελλοντικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Το Hyundai『45』όπως είναι η ονομασία του, είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’70 και ειδικότερα από το πρώτο μοντέλο της, το Pony.

Από τη μοναδική φωτογραφία διακρίνεται το χυτό τελείωμα του πίσω άκρου, όπου το παρμπρίζ και το καπό ακολουθούν την ίδια κλίση (όπως στο πρώτο Pony), ενώ το οριζόντιο πλαίσιο των φωτιστικών σωμάτων έχει δώσει τη θέση του σε μια μπάρα LED.

Το νέο πρωτότυπο δίνει έμφαση στην καθοδηγούμενη από το μέλλον σχεδιαστική κατεύθυνση, ενώ ταυτόχρονα εξερευνά την εξέλιξη της σχεδίασης της «Sensuous Sportiness» της Hyundai. Το «Sensuous» αντιπροσωπεύει τις ενισχυμένες συναισθηματικές αξίες που μπορούν να ζήσουν οι πελάτες μέσω του σχεδιασμού και το «Sportiness» θα εφαρμόσει αυτές τις αξίες μέσω καινοτόμων λύσεων κινητικότητας.

Η Hyundai θα παρουσιάσει διάφορες μελλοντικές καινοτομίες στην τεχνολογία των οχημάτων και την ενσωμάτωση των εφαρμογών του τρόπου ζωής για να απεικονίσει το STYLE SET FREE.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το Hyundai『45』ωστόσο θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ