Μαρία Αναστασοπούλου: Το τηλεοπτικό έτερον ήμισυ του Οικονόμου είναι ερωτευμένο! Ποιος ο τυχερός;

Είναι ερωτευμένοι και ευτυχούν. Η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου και ο συνάδελφός της και διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ, Γιάννης Κολοκυθάς, είναι μαζί για περισσότερο από δύο χρόνια, ωστόσο διατηρούν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά τη σχέση τους.

Βέβαια, φίλοι και συνάδελφοι γνωρίζουν για το ειδύλλιο, εντούτοις όλοι σέβονται την επιθυμία τους για απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας. Η 32χρονη δημοσιογράφος διανύει την καλύτερη φάση της, αφού ευημερεί τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή.

Η σχέση με τον σύντροφό της την έχει ανανεώσει πλήρως. Πηγές από τον φιλικό κύκλο του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι η χημεία μεταξύ τους ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι οι δυο τους αρκετά σύντομα αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Αν και το να δουλεύεις μαζί με το έτερον ήμισυ μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να αποδειχθεί καταστροφικό για τη σχέση, σε ό,τι αφορά τη Μαρία και τον Γιάννη, οι ισορροπίες καλά κρατούν.

Οι δυο τους συνεργάζονται καθημερινά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Τα παιδιά της αλλαγής» και το γεγονός ότι μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη δουλειά λειτουργεί ενισχυτικά για τον έρωτά τους.

Περνούν πολύ και δημιουργικό χρόνο μαζί, ενώ η κατανόηση και η αλληλοϋποστήριξη είναι δύο από τα βασικά συστατικά της σχέσης τους. Αν και εργάζονται στον χώρο των ΜΜΕ, δεν τους αρέσει το παιχνίδι της δημοσιότητας σε ό,τι αφορά την ιδιωτικότητά τους.

Προτιμούν να μοιράζονται την καθημερινότητα μακριά από τα φώτα, συνεπείς στη θέση τους ότι οι λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής δεν αφορούν κανέναν, παρά μόνο τους ίδιους.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες τους:

Πηγή: Realnews

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ